ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Top 5 νέα SUV από τη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού

Top 5 νέα SUV από τη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού
Renault Austral 2023

Δείτε τα πέντε σημαντικότερα νέα και ανανεωμένα SUV που έκαναν πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Μπορεί να ήταν πολλές οι εταιρίες που δεν πήραν μέρος στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, ωστόσο ήταν αρκετά τα ολοκαίνουρια και ανανεωμένα μοντέλα που έκαναν πρεμιέρα στην πόλη του Φωτός.

Ανάμεσά τους, όπως είναι φυσικό, και αρκετά SUV. Παρακάτω ξεχωρίζουμε τα πέντε σημαντικότερα από αυτά. Δείτε τα και ψηφίστε στο Poll που ακολουθεί ποιο από αυτά θα προτιμούσατε στο γκαράζ σας.

BYD Atto 3

Top 5 νέα SUV από τη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού
BYD ATTO 3 BYD

Το αμιγώς ηλεκτρικό κόμπακτ SUV αποτελεί τον Δούρειο Ίππο της κινεζικής BYD για να μπει στην ευρωπαϊκή αγορά επιβατικών αυτοκινήτων. Έχει ενδιαφέρουσα εμφάνιση, καινοτόμα στοιχεία όπως η περιστρεφόμενη οθόνη στο εσωτερικό του και αυτονομία που φτάνει έως και τα 520 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Το BYD Atto 3 έχει ήδη αξιολογηθεί από τον Euro NCAP και έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια.

DS3

Top 5 νέα SUV από τη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού
DS3 2023 DS AUTOMOBILES

Το premium κόμπακτ SUV της γαλλικής DS Automobiles υπέστη ένα διακριτικό facelift, ενώ παράλληλα άλλαξε ονομασία από DS3 Crossback σε “σκέτο” DS3. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής 10,3’’ που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Στα μηχανικά μέρη, η σημαντικότερη αλλαγή αφορά αυτή της μεγαλύτερης μπαταρίας στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση E-TENSE που προσφέρει αυξημένη αυτονομία έως 402 km. Αναβαθμισμένος είναι και ο ηλεκτροκινητήρας με ισχύ που φτάνει τους 156 ίππους. Η υπόλοιπη γκάμα κινητήρων παραμένει ως έχει, με μοτέρ βενζίνης 1.2 Turbo και turbodiesel 1.5 απόδοσης 100 έως 130 ίππους.

Jeep Avenger

Top 5 νέα SUV από τη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού
Jeep Avenger Electric SUV © 2022 STELLANTIS

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Jeep διακρίνεται για τις συμπαγείς του διαστάσεις, την κορυφαία απόσταση από το έδαφος, τις εξαιρετικές γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control που δίνουν εκτός δρόμου δυνατότητες και περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Το ηλεκτρικό σύστημα αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων και 260 Nm ροπής και μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh που υπόσχεται μέση αυτονομία 400 km.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το νέο Jeep Avenger.

Mercedes-Benz EQE SUV

Der neue Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ SUV - Studio (Vorläufige Angaben WLTP | Stromverbrauch kombiniert: 27,822,6 kWh/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 0 g/km; Elektrische Reichweite: 470375 km); Exterieur: sodalithblau; Interieur: Leder Nappa AMG - schwarz / balaobraun // The new Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ SUV - Studio (Provisional data WLTP | combined electrical consumption: 27.822.6 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km; Electrical range: 470375 km); exterior: sodalite blue; interior: AMG nappa leather - black / balao brown
Mercedes-AMG EQE SUV WWW.MEDIA.MERCEDES-BENZ.COM

Η γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Mercedes-EQ εμπλουτίζεται με τη νέα EQE SUV. Το νέο ηλεκτρικό SUV έρχεται να πάρει θέση κάτω από την επίσης νέα EQS SUV και δίπλα στην σεντάν EQE. Θα είναι διαθέσιμη από το 2023 σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις:

  • EQE SUV 350+ με 292 ίππους και αυτονομία έως 590 km.
  • EQE SUV 350 4MATIC με 292 ίππους και αυτονομία έως 558 km.
  • EQE SUV 500 4MATIC με 408 ίππους και αυτονομία έως 547 km.
  • AMG EQE 43 4MATIC SUV με 476 ίππους και αυτονομία έως 488 km.
  • AMG EQE 53 4MATIC+ SUV με 626 ίππους και αυτονομία έως 470 km.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Mercedes EQE SUV.

Renault Austral

Renault
RENAULT AUSTRAL

Το SUV που αντικαθιστά το Kadjar ξεχωρίζει για το πλήθος νέων τεχνολογιών και τα υβριδικά μοτέρ βενζίνης με απόδοση από 130 έως 200 ίππους. Το μήκος ξεπερνά ελάχιστα τα 4,5 μέτρα και προσφέρει μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (430-575 λίτρα). Ανάμεσα στις τεχνολογίες που ξεχωρίζουν είναι το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4Control Advanced που συμβάλλει στην κατευθυντικότητα επιτρέποντας στους πίσω τροχούς να στρίβουν μέχρι ενός -ηλεκτρονικά ελεγχόμενου- σημείου.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το νέο Renault Austral.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BYD DS 3 CROSSBACK JEEP AVENGER MERCEDES EQE SUV RENAULT AUSTRAL SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ