ΑΓΟΡΑ

TOP 5+1 πρακτικά SUV - Crossover μέχρι 19.000 €

Το Toyota Yaris Cross από την πλαϊνή του όψη. Οι διαστάσεις του αμαξώματος είναι - μήκος 4,2 m, πλάτος 1,77 m, ύψος 1,56 m
Το Toyota Yaris Cross από την πλαϊνή του όψη. Ξεχωρίζουν οι θόλοι και η "αιχμηρή" σχεδίασή του. 24MEDIA

Κάναμε έρευνα αγοράς και βρήκαμε πέντε B-SUV και ένα C-SUV με χώρους για μια οικογένεια και τιμή που ξεκινά κάτω από το όριο των 19.000 ευρώ. Κάποια από αυτά, τα έχουμε δοκιμάσει κιόλας.

FIAT 500X

  • Τιμή από 18.400 €
FIAT
FIAT 500X

Το στυλάτο ιταλικό SUV δεν διακρίνεται μόνο για τη φινετσάτη σχεδίαση του αλλά και για τους καλούς χώρους που προσφέρει για μια οικογένεια και τον ικανοποιητικό χώρο αποσκευών των 350 λίτρων. Μάλιστα, στη βασική έκδοση Cult δεν υστερεί ούτε σε επιδόσεις, καθώς κινείται από τον ισχυρό 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 120 ίππων. Με λίγο πάνω από το όριο των 19.000 € υπάρχει και η πλουσιότερη έκδοση Connect που διατίθεται και με προνομιακή χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και 5 χρόνια εγγύηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ FIAT.

HYUNDAI BAYON

  • Τιμή από 16.290 €
hyundai
HYUNDAI BAYON

Το μεγαλείο με το νέο crossover της Hyundai είναι οι δυσανάλογα μεγάλοι χώροι επιβατών και αποσκευών (411 λίτρα) που προσφέρει για τις ιδιαίτερα κόμπακτ διαστάσεις του (μήκος 4,2 m). Επίσης εντυπωσιακό είναι το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Exclusive που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Ο βασικός βενζινοκινητήρας 1.2 των 84 ίππων είναι απλά ικανοποιητικός, αλλά ακόμη κι αν επιλέξει κανείς τον πολύ πιο ικανό 1.0 Turbo βενζίνης των 100 ίππων, η τιμή δεν ξεπερνά το όριο των 19.000 ευρώ, χάρη στην ισχύουσα έκπτωση των 500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ HYUNDAI BAYON.

SEAT ARONA

  • Τιμή από 18.690 €
Το SEAT Arona
Το SEAT Arona SEAT

Με καλό εξοπλισμό και μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (400 λίτρα), η βασική έκδοση Style του Arona είναι μια πρακτική και συμφέρουσα επιλογή στην κατηγορία των B-SUV. Στα θετικά και ο πρόθυμος 1.000άρης turbo κινητήρας βενζίνης TSI που αποδίδει 95 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ SEAT.

SUZUKI VITARA

  • Τιμή από 18.830 €
TOP 5+1 πρακτικά SUV - Crossover μέχρι 19.000 €
ΔΟΚΚΙΜΗ SUZUKI VITARA 1.4 TURBO HYBRID 48V ALLGRIP

Με την έκπτωση του προγράμματος HYBRID FOR U της Suzuki, η τιμή του βασικού Vitara πέφτει κάτω από το όριο των 19.000 €. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του ιαπωνικού SUV είναι ότι κινείται από έναν δυνατό 1.4 turbo βενζινοκινητήρα που αποδίδει 129 ίππους και συνδυάζεται με 48βολτο υβριδικό σύστημα, συνδυάζοντας ταχύτατες επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στα θετικά και ο ικανοποιητικός εξοπλισμός της βασικής έκδοσης GL.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ SUZUKI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SUZUKI VITARA 1.4T HYBRID 48V.

TOYOTA YARIS CROSS

  • Τιμή από 18.270 €
ΠΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
TOYOTA YARIS CROSS HYBRID 24MEDIA

Το Best Seller της κατηγορίας των B-SUV υστερεί ελαφρώς σε χώρους πίσω επιβατών, αλλά έχει ως αντιστάθμισμα μεγάλο πορτμπαγκάζ 397 λίτρων. Η βασική έκδοση Active διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας και κινείται από ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων που αποδίδει 125 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TOYOTA YARIS CROSS ACTIVE.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SPORT24 ΓΙΑ ΤΟ TOYOTA YARIS CROSS HYBRID.

DACIA DUSTER

  • Τιμή από 18.590 €
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photograpy
DACIA DUSTER 1.0T LPG TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το Duster ξεχωρίζει ως το μόνο μοντέλο της λίστας από τη μεγαλύτερη κατηγορία των C-SUV! Το ρουμανικό μοντέλο προσφέρει μεγάλους χώρους για επιβάτες, πρακτικό πορτμπαγκάζ 478 λίτρων, καλό εξοπλισμό στη βασική έκδοση Ambiance και στάνταρ εργοστασιακό σύστημα υγραερίου (LPG) για οικονομία στις μετακινήσεις. Ο 1.000άρης Turbo κινητήρας αποδίδει 100 ίππους προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ DACIA DUSTER.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ DACIA DUSTER 1.0 LPG.

TAGS ΑΓΟΡΑ SUV DACIA DUSTER FIAT 500X HYUNDAI BAYON SEAT ARONA SUZUKI VITARA TOYOTA YARIS CROSS ΤΙΜΕΣ TOP-5
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ