ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Toyota Yaris Cross σε σπορ έκδοση GR SPORT

gael thill
Toyota Yaris Cross GR SPORT TOYOTA

Η γκάμα του κόμπακτ SUV της Toyota επεκτείνεται με μια νέα σπορ έκδοση που θα είναι διαθέσιμη το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Μετά τα Corolla, Yaris και C-HR, ο σπορ χαρακτήρας των εκδόσεων GR SPORT της Toyota θα συναντάται σε λίγο καιρό και στη γκάμα του Yaris Cross, του κόμπακτ SUV της ιαπωνικής εταιρίας.

Το Toyota Yaris Cross GR Sport θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2022 και θα ξεχωρίζει από την πιο δυναμική εμφάνιση μέσα κι έξω, αλλά και την αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά με σπορ χροιά. Εμφανισιακά αλλαγές υπάρχουν κυρίως στη μάσκα, τον πίσω προφυλακτήρα που απέκτησε διαχύτη και τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

gael thill
Toyota Yaris Cross GR SPORT TOYOTA

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα, νέες επενδύσεις με κόκκινες ραφές και μεταλλικά ένθετα στο διάκοσμο, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλούσιος με στάνταρ διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και το πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού Toyota T-Mate.

gael thill
Toyota Yaris Cross GR SPORT TOYOTA

Η ανάρτηση του Yaris Cross έχει δεχθεί νέες ρυθμίσεις με γνώμονα την καλύτερη συμπεριφορά και πιο άμεση αίσθηση στην οδήγηση, ενώ την κίνηση αναλαμβάνει το γνωστό υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων και αποδίδει συνδυαστικά 116 ίππους.

Δείτε τη Δοκιμή του υβριδικού Toyota Yaris Cross.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ