ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

To Toyota C-HR ανανεώνεται στα σημεία για το 2022

TOYOTA
TOYOTA C-HR 2022

Το C-HR, το κόμπακτ SUV της Toyota, δέχεται ένα ελαφρό φρεσκάρισμα και μια σημαντική αναβάθμιση στον τομέα της συνδεσιμότητας.

Το Toyota C-HR είναι ένα κλασικό παράδειγμα πετυχημένου μοντέλου. Γι' αυτό άλλωστε και από το 2017 που λανσαρίστηκε παραμένει ίδιο. Ακόμη και το μοντέλο του 2022, ανανεώθηκε στα σημεία και μόνο!

TOYOTA
TOYOTA C-HR 2022

Η σημαντικότερη αλλαγή συναντάται στο εσωτερικό, και ειδικότερα στο infotaiment που ενσωματώνει το νέο σύστημα Toyota Smart Connect.

TOYOTA
TOYOTA C-HR 2022

Με δυνατότερο επεξεργαστή και νέα οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 8 ιντσών, το Toyota Smart Connect έχει ταχύτερη λειτουργία και διαθέτει νέες δυνατότητες όπως live ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους, φωνητικές εντολές, σύνδεση smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto, αναβάθμιση λογισμικού over-the-air, προηγμένο σύστημα πλοήγησης με τρισδιάστατους χάρτες κ.α.

TOYOTA
TOYOTA C-HR 2022

Νέα είναι και η έκδοση C-LUB που διακρίνεται από τη διχρωμία στο αμάξωμα, με τη νέα απόχρωση «Αμέθυστου» που έρχεται σε αντίθεση με την ασημί ή μαύρη οροφή, καθώς και από τις ζάντες αλουμινίου 18''. Στο εσωτερικό της συγκεκριμένης έκδοσης υπάρχουν επενδύσεις από συνθετικό δέρμα και πιο προσεγμένος διάκοσμος.

TOYOTA
TOYOTA C-HR 2022

Οι παραγγελίες για το νέο C-HR αναμένεται να ξεκινήσουν τον Δεκέμβρη.

Δείτε εδώ τις τιμές του Toyota Yaris Cross στην Ελλάδα

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ TOYOTA C-HR TOYOTA SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ