SUZUKI

Το Suzuki Jimny έγινε σωστό αγρίμι

Το Suzuki Jimny έγινε σωστό αγρίμι
SUZUKI JIMNY BY DELTA4X4 & AVUS AUTO

To δημοφιλές Suzuki Jimny εξοπλίζεται με extreme off-road εξαρτήματα με στόχο να γίνει το απόλυτο 4x4 για κίνηση εκτός δρόμου.

Το Suzuki Jimny έχει χτίσει - δικαίως- εδώ και δεκαετίες την εικόνα ενός εκ των πιο ικανών τετρακίνητων SUV για εκτός δρόμου εξορμήσεις. Ακόμη και στην τελευταία του γενιά, παρότι έγινε πιο πρακτικό και πολιτισμένο, δεν έχασε τις εκτός δρόμου ικανότητες που ανέκαθεν το χαρακτήριζαν.

Πάντα όμως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, και στην προκειμένη περίπτωση τη ζήτηση για ακόμη καλύτερες off-road δυνατότητες στο Suzuki Jimny, θέλησαν να καλύψουν οι Delta 4x4 και Avus Auto, δύο εταιρίες που συνεργάστηκαν με αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Το Suzuki Jimny έγινε σωστό αγρίμι
SUZUKI JIMNY BY DELTA4X4 & AVUS AUTO

Έτσι, στο αποτελεσματικότατο σύστημα τετρακίνησης, τον υποπολλαπλασιασμό των σχέσεων του κιβωτίου και το ανθεκτικό στις κακουχίες αμάξωμα, οι Delta 4x4 και Avus Auto πρόσθεσαν ειδικό εξοπλισμό, όπως έκκεντρους αξόνες μετάδοσης (portal axles) που αύξησαν κατά πολύ την απόσταση από το έδαφος, στα 400 mm, ρυθμιζόμενη ανάρτηση και μεγαλύτερους τροχούς.

Στην πιο εντυπωσιακή όψη του Jimny συνεισφέρουν ακόμη οι προσθήκες στα φτερά των τροχών και τα μεταλλικά προστατευτικά εμπρός και στα πλαϊνά μασπιέ.

Το Suzuki Jimny έγινε σωστό αγρίμι
SUZUKI JIMNY BY DELTA4X4 & AVUS AUTO

Βέβαια, ό,τι καλό κοστίζει. Αν έχετε Jimny και σκέφτεστε ήδη τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, υπολογίστε πως το βελτιωμένο τετρακίνητο Suzuki διατίθεται στη Γερμανία και την Ελβετία με τιμή που ξεκινά από 55.000 ευρώ! Θυμίζουμε πως η επαγγελματική (χωρίς πίσω καθίσματα) έκδοση του Jimny που πωλείται στη χώρα μας κοστίζει από 16.882 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

ΠΗΓΗ: AUTO MOTOR UND SPORT


TAGS SUZUKI SUZUKI JIMNY SUV ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ