ΑΤΧ

To SPORT24 ψηφίζει από φέτος για το "Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα"

Κωνσταντίνος Μποϊδάνης- ΑτΧ
Κωνσταντίνος Μποϊδάνης- ΑτΧ P.TRIT

Το ένα από τα δύο νέα μέλη με τα οποία ενισχύεται και ταυτοχρόνως ανανεώνεται από φέτος ο μοναδικός συλλογικός δημοσιογραφικός θεσμός βραβείων αυτοκινήτου στη χώρα μας, το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», είναι ο "δικός μας" Κωνσταντίνος Μποϊδάνης.

Δύο καταξιωμένοι δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου εντάχθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» (ΑΤΧ), στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του συλλόγου δημοσιογράφων ΑΤΧ, στα Γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Πρόκειται για τους Γιώργο Καλαϊτζή (στη φωτ. δεξιά) και Κωνσταντίνο Μποϊδάνη (στη φωτ. αριστερά), αμφότεροι με πολλά χρόνια εμπειρίας.

ΑτΧ Μποϊδάνης - Καλαϊτζής
ΑτΧ Μποϊδάνης - Καλαϊτζής ΑΤΧ


Ο Γιώργος Καλαϊτζής υπηρετεί το χώρο της δημοσιογραφίας αυτοκινήτου από το 2000. Όνειρό του ήταν να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων. Είναι πτυχιούχος γραφιστικής και έχει σπουδάσει web design, ωστόσο τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη: το αυτοκίνητο. Στην 24χρονη καριέρα του έχει εργαστεί για τα περιοδικά Car Week, Auto Motor und Sport και Auto Τρίτη. Από το 2013 είναι ιδιοκτήτης του www.autogreeknews.gr.

Ο Κώστας Μποϊδάνης κλείνει φέτος 27 χρόνια ως δημοσιογράφος αυτοκινήτου (από το 1997). Είναι στο Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ. και τον τελευταίο χρόνο είναι υπεύθυνος ύλης αυτοκινήτου στο SPORT24. Είναι απόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε μερικούς από τους σημαντικότερους τίτλους ειδικών εκδόσεων στην Ελλάδα: Auto Τρίτη, Auto Motor und Sport, Motornews, περιοδικά CAR και Top Gear, Gocar, Newsauto.gr.

Έχει βρεθεί επίσης στο ρόλο του σχολιαστή στις μεταδόσεις αγώνων αυτοκινήτου από το MotorsTV, για περισσότερα από 10 χρόνια. Τα δύο νέα μέλη παίρνουν τη σκυτάλη από τους επίσης γνωστούς και πολύπειρους δημοσιογράφους Γιάννη Σταυρόπουλο και Νίκο Τσάδαρη –πρόεδρο του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.- , οι οποίοι γίνονται πλέον, βάσει του καταστατικού του ΑΤΧ, ομότιμα μέλη, έχοντας συμπληρώσει το προβλεπόμενο όριο ηλικίας.

Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα LOGO
Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα LOGO ΑΤΧ

Οπότε στο εξής θα μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΑΤΧ, αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου – χάνουν την ιδιότητα του εκλέκτορα. Θυμίζουμε ότι κάθε ένα από τα 27 τακτικά μέλη του συλλόγου, που είναι και οι εκλέκτορες του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», είναι εκλεγμένο – έχει εκλεγεί στο πλαίσιο των διαδικασιών που προβλέπει το Καταστατικό, έχοντας συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία στη σχετική ψηφοφορία σε κάποια προηγούμενη γενική συνέλευση.

Ο θεσμός “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” συνεχίζει δυναμικά την αναδιοργάνωσή του, λειτουργώντας με απόλυτη διαφάνεια. Έχοντας ήδη πίσω του πάνω από 17 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας και δράσης, ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, θέτοντας ως στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς του, προκειμένου να παίξει έναν ακόμη πιο ενεργό ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου, ενισχύοντας τις δράσεις του με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα τεκταινόμενα στο χώρο της αυτοκίνησης.

TAGS ΑΤΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ