DS 7

Το πολυτελές εσωτερικό του νέου DS 7 εμπνέεται από την τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας

Post-production : Astuce Productions
DS 7 DS AUTOMOBILES / ASTUCE PRODUCTIONS

Οι λάτρεις του ρολογιού θα αναγνωρίσουν αρκετά στοιχεία στην καμπίνα του νέου Γαλλικού SUV που παραπέμπουν στον κόσμο της ωρολογοποιίας.

Το νέο DS 7 ξεκίνησε πρόσφατα να διατίθεται στην ελληνική αγορά. Το ανανεωμένο C-SUV της DS Automobiles δίνει τη δική του ξεχωριστή αύρα στον όρο premium, τόσο με την εκλεπτυσμένη μα και τολμηρή εξωτερική σχεδίαση, όσο και με την πολυτέλεια του εσωτερικού, το οποίο μάλιστα εμπνέεται από την τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας.

Post-production : Astuce Productions
Το εσωτερικό του νέου DS 7 DS AUTOMOBILES / ASTUCE PRODUCTIONS


Για παράδειγμα, ένα από τα στοιχεία του πολυτελούς διακόσμου που έχουν όλες οι εκδόσεις του νέου DS 7 είναι το χρωμιομένο διακοσμητικό μοτίβο guilloche “Clous de Paris” στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Για τους πιο απαιτητικούς, οι εκδόσεις Rivoli και Opera εξοπλίζονται με ενσωματωμένο περιστρεφόμενο χρονογράφο B.R.M R180 στο κέντρο του ταμπλό, ο οποίος σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρία B.R.M Chronographes, αποκλειστικά για τη DS Automobiles.

Post-production : Astuce Productions
Χρονογράφος B.R.M R180 για το DS 7 DS AUTOMOBILES / ASTUCE PRODUCTIONS


Αποκορύφωμα για τους λάτρεις του ρολογιού είναι η τεχνοτροπία “bracelet” στο δέρμα Nappa που ντύνει τα καθίσματα της κορυφαίας έκδοσης Opera. Ειδικά τα εμπρός είναι κλιματιζόμενα, θερμαινόμενα και διαθέτουν λειτουργία μασάζ.

Φυσικά οι επιλογές για τον εσωτερικό διάκοσμο είναι πολλές. Μπορεί π.χ. κανείς να επιλέξει από την αρμονία των γήινων τόνων σε στυλ Bronze Harmony και την σπορτίφ δερμάτινη επένδυηση Basalt μέχρι το δυναμικό Alcantara Noir.

Post-production : Astuce Productions
Τα δερμάτινα καθίσματα με τεχνοτροπία “bracelet” του νέου DS 7 DS AUTOMOBILES / ASTUCE PRODUCTIONS

Θυμίζουμε πως η γκάμα κινητήρων του νέου DS7 είναι σε μεγάλο βαθμό εξηλεκτρισμένη, με τρεις επιλογές Plug-in Hybrid (βενζίνη) και μία diesel, με κορυφαία επιλογή το DS 7 E-TENSE 4x4 360 Plug-in Hybrid που χάρη στη “φροντίδα” της DS PERFORMANCE έχει απόδοση 360 ίππων!

Περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία πολυτέλειας της καμπίνας, τις εκδόσεις εξοπλισμού αλλά και για test-drive, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο site της DS Automobiles, DSautomobiles.gr ή το DS Store Athens στο Χαλάνδρι.

Το πολυτελές εσωτερικό του νέου DS 7 εμπνέεται από την τέχνη της υψηλής ωρολογοποιίας
DS 7 DS AUTOMOBILES
TAGS DS 7 DS AUTOMOBILES SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ