ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Tο πιο ολοκληρωμένο Ford Focus όλων των εποχών, τώρα με όφελος έως 3.300 ευρώ.

FORD FOCUS
FORD FOCUS CHARLIE MAGEE

Το πιο ολοκληρωμένο και τεχνολογικά προηγμένο Ford Focus, είναι τώρα διαθέσιμο με μοναδικά οφέλη που προκύπτουν από τα κορυφαία χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.

Τα χρηματοδοτικά αυτά, οποία συνδυάζονται με επιπλέον όφελος αγοράς Ford Value, καθώς και με την καλύτερη εργοστασιακή εγγύηση της ελληνικής αγοράς. Έτσι, οι πελάτες της Ford στην Ελλάδα μπορούν τώρα να αποκτήσουν γρήγορα, εύκολα και με ακόμα πιο προσιτούς όρους το Focus που ταιριάζει στις ανάγκες τους σε 5θυρες εκδόσεις και με τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid, με απόδοση 125 και 155 ίππους, καθώς και με τον εξαιρετικά οικονομικό diesel κινητήρα 1.5L EcoBlue με απόδοση 115 ίππους, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

FORD FOCUS
FORD FOCUS CHARLIE MAGEE


Με τα καινοτόμα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, η απόκτηση οποιασδήποτε έκδοσης του δημοφιλούς Ford Focus είναι εύκολη, αλλά και συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε, προβλέποντας μοναδικούς όρους, όπως είναι το ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972 ευρώ.

FORD FOCUS
FORD FOCUS CHARLIE MAGEE


Τα μοναδικά προνόμια αγοράς για το Ford Focus δεν σταματούν εδώ, καθώς όλες οι εκδόσεις απολαμβάνουν συνδυαστικά με παραπάνω όλα τα οφέλη της κορυφαίας 8ετούς εργοστασιακής εγγύησης Ford Protect, η οποία εξασφαλίζει ξέγνοιαστα και γεμάτα αυτοπεποίθηση χιλιόμετρα, πλήρη κάλυψη, αλλά και υψηλή μεταπολιτική αξία, καθώς η εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση και προϋπόθεση στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

FORD FOCUS
FORD FOCUS CHARLIE MAGEE


Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το ασυναγώνιστο προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ. Το Ford Focus εξοπλίζεται σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του με την πιο διευρυμένη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας από οποιοδήποτε όχημα στην ιστορία της Ford.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FORD FOCUS FORD ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ