ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Το ολοκαίνουριο Suzuki S-Cross Hybrid έρχεται τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα

SUZUKI
SUZUKI S-CROSS 2022

Η νέα γενιά του Suzuki S-Cross είναι αποκλειστικά υβριδικό και ποντάρει στην ξεχωριστή σχεδίαση, την προηγμένη τεχνολογία και τους μεγάλους χώρους.

Το εμπορικά πετυχημένο Suzuki S-Cross αλλάζει εντελώς. Το ολοκαίνουριο ιαπωνικό SUV έρχεται άμεσα στην ελληνική αγορά, από αρχές Δεκεμβρίου, για να ανταγωνιστεί τον κορυφαίο ανταγωνισμό της κατηγορίας, όπως το Nissan Qashqai.

Το νέο S-Cross έχει μήκος 4,3 m, κατασκευάζεται στην Ευρώπη (Ουγγαρία) και ποντάρει πολύ στην εμφάνιση. Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν η piano-black μάσκα και τα φώτα LED εμπρός, το πιο ήπιο σχεδιαστικά πλαϊνό μέρος και τα ιδιόμορφα πίσω φωτιστικά σώματα.

SUZUKI
SUZUKI S-CROSS 2022

Το εσωτερικό δείχνει ως μια ιδιαίτερα εκμοντερνισμένη εκδοχή του τωρινού μοντέλου, με μια εντελώς νέα, μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη αφής 9'' στο ταμπλό. Ενσωματώνει συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, πανοραμική κάμερα 360 μοιρών και υποστηρίζει λειτουργία φωνητικών εντολών. Στάνταρ στις εκδόσεις GL και GL+ θα είναι μια οθόνη WVGA 7''.

Η καμπίνα του νέου S-Cross προσφέρει ευρυχωρία για 5 ενήλικες, ενώ μεγάλος είναι και ο χώρος αποσκευών με όγκο 430 λίτρων.

SUZUKI
SUZUKI S-CROSS 2022

Για την κίνηση του νέου Suzuki S-Cross φροντίζει ο γνωστός και εξαιρετικός σε απόδοση 1.400άρης turbo βενζινοκινητήρας που συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, αποδίδει ισχύ 129 ίππων και ροπή 235 Nm και συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή εναλλακτικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Οι επιδόσεις είναι πολύ καλές, με την επιτάχυνση 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 9,5'' και την τελική ταχύτητα να φτλανει τα 190 km/h. Παράλληλα, οι εκπομπές ρύπων CO2 ξεκινούν από 120 g/km, που σημαίνει πως κάποιες εκδόσεις του νέου S-Cross θα έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

SUZUKI
SUZUKI S-CROSS 2022

Το 2022 θα ακολουθήσει και μια full hybrid επιλογή (αρχικά στο Vitara και έπειτα στο S-Cross) που θα προσφέρει ακόμη περισσότερη οικονομία καυσίμου.

Φυσικά, εκτός από τις προσθιοκίνητες εκδόσεις θα υπάρχουν και αυτές με το σύστημα τετρακίνησης Allgrip της Suzuki, το οποίο διαθέτει 4 προγράμματα οδήγησης: AUTO, SNOW, SPORT και LOCK.

Όπως είπαμε και στην αρχή, το νέο S-Cross θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Suzuki στην Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου.

SUZUKI
SUZUKI S-CROSS 2022
TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SUZUKI SUZUKI S-CROSS SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ