ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Το νέο Skoda Enyaq Coupe iV κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου

SKODA
SKODA ENYAQ COUPE iV DESIGN

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Skoda διακρίνεται για την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη βελτιωμένη αεροδυναμική που συμβάλλει στη μεγαλύτερη αυτονομία.

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου ENYAQ Coupe iV, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του. Το νέο ηλεκτρικό SUV ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στην Πράγα. Προφανώς, το νέο ENYAQ Coupe iV βασίζεται στο γνωστό μας ENYAQ iV και στην ειδικά εξελιγμένη για την ηλεκτροκίνηση πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group.

Στο δεύτερο σκίτσο, το ENYAQ Coupe iV ποζάρει δίπλα στο Skoda Popular Monte Carlo, ένα από τα ομορφότερα coupe που έχει κατασκευάσει ποτέ η τσεχική φίρμα.

SKODA
ΤΟ SKODA ENYAQ COUPE iV ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ SKODA POPULAR MONTE CARLO

Η coupé έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού ENYAQ iV έχει ακόμα πιο ελκυστική σχεδίαση και, χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική της, διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία. Τα σκίτσα αποκαλύπτουν μία κεκλιμένη γραμμή οροφής, με το πίσω μέρος να χαρακτηρίζεται από ένα κάθετο απότομο τελείωμα. Από την μεσαία κολόνα (Β), η οροφή γέρνει ελαφρά προς τα πίσω για να συνδεθεί αρμονικά με την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Όπως αποκαλύπτει η Skoda, χωρίς να μας το δείχνει όμως σε φωτογραφία ή σκίτσο, στο πορτμπαγκάζ κυριαρχούν ο λογότυπος της μάρκας με κεφαλαία γράμματα, κάτω από την κοφτό τελείωμα στην κορυφή και τα χαρακτηριστικά για Skoda πίσω φώτα LED σχήματος C.

Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζουν η επιβλητική μάσκα της τσέχικης εταιρίας και οι επίπεδοι, με έντονο περίγραμμα προβολείς, που τονίζουν το πλάτος του οχήματος. Τέλος, ξεχωρίζουν η εμπρός σπορ ποδιά καθώς και τα πλαϊνά μαρσπιέ, βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ SKODA SUV SKODA ENYAQ IV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ