XEV YOYO

Το νέο ηλεκτρικό XEV Yoyo είναι εδώ με εξοπλισμό που του δίνει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV

Το πανέξυπνο μικρό ηλεκτρικό Yoyo της XEV έρχεται να γίνει πρωταγωνιστής της αστικής κινητικότητας με βασικό πλεονέκτημα τις μικρές διαστάσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό που συμβάλλει στις άνετες μετακινήσεις.

Στο XEV Yoyo ο ιταλικός σχεδιασμός του, προσδίδει ελκυστική εμφάνιση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του καθώς το λιλιπούτειο EV διαθέτει ήδη από την βασική του έκδοση A/C, ηλεκτρικά παράθυρα & ηλεκτρικούς καθρέπτες. Είναι 100% Ηλεκτρικό, κάτι που πρακτικά μεταφράζεται σε μηδενικές εκπομπές CO2 και απεριόριστη πρόσβαση στα αστικά κέντρα.

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV


Η φόρτιση σε πρίζα αστικού δικτύου, για να φτάσει από το 30 στο 100%, χρειάζεται λιγότερο από 4 ώρες, ενώ η ευελιξία του τονίζεται από το μήκος των 2,5 μέτρων και το πλάτος του 1,5 μ. Χάρη στα παραπάνω δεδομένα το παρκάρισμα στην πόλη γίνεται παιχνιδάκι. H μικρή ακτίνα στροφής, μόλις 4,5 μέτρα, καθιστά το Yoyo ιδανικό σύμμαχο στους καθημερινούς ελιγμούς στην πόλη.

Στην καμπίνα του Yoyo, υπάρχουν άνετοι χώροι για 2 επιβάτες καθώς και 180 λίτρα αποθηκευτικού χώρου για τις αποσκευές τους. Όπως είπαμε, ο εξοπλισμός του Yoyo είναι ιδιαίτερα πλούσιος, καθώς από τη βασική του έκδοση περιλαμβάνει A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, οθόνη αφής 10” με -προαιρετικά- τεχνολογία Mirroring του κινητού, Bluetooth, 3 θύρες USB, είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί και σύζευξη του αυτοκινήτου με εφαρμογή στο κινητό για έλεγχο λειτουργιών.

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV


Το αυτοφερόμενο αμάξωμα με μπάρες ασφαλείας για πλευρικές και μετωπικές συγκρούσεις. Εξατομίκευση. Το XEV Yoyo είναι διαθέσιμο σε 9 συναρπαστικά χρώματα ώστε να καλύψει και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Με τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα, η μετακίνηση στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας γίνεται χωρίς περιορισμούς, ενώ η αυτονομία των 150 χιλιομέτρων με μια φόρτιση, προσφέρει την απαραίτητη ελευθερία για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV


Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία Battery Swapping, όπου οι οδηγοί του Yoyo θα μπορούν σε επιλεγμένα σημεία να ανταλλάξουν μέσα σε 5 λεπτά την άδεια μπαταρία του, με άλλη φορτισμένη. Χάρη στην τεχνολογία LiFePO4 της μπαταρίας του και της ενεργειακής χωρητικότητας 10,4 kWh, μπορεί να φορτιστεί πλήρως από το 30% μέσα σε λιγότερες από τέσσερις ώρες.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι τιμές του XEV Yoyo στην ελληνική αγορά, για την οποία πολύ σημαντικό είναι επίσης την αντιπροσώπευση έχει αναλάβει μια εξαιρετική εταιρεία όπως είναι η Σπανός Α.Ε. Η μακροχρόνια τεχνογνωσία της αντιπροσωπείας, αποτελεί μια επιπλέον εγγύηση για την υποστήριξη του αυτοκινήτου αλλά και τη συνολική εμπειρία της κατοχής ενός Yoyo.

XEV Yoyo
XEV Yoyo XEV


Με τιμή που ξεκινά από τα 12.990 ευρώ, με την κρατική επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ (3.000 ευρώ) αλλά και το πριμ για τους οδηγούς έως 29 ετών (1.000 ευρώ), το XEV Yoyo προκαλεί όλους όσοι έχουν την ανάγκη ενός οικονομικού και φιλικού στη χρήση μέσου για τις αστικές τους μετακινήσεις. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε, μετά την πρώτη επαφή που σύντομα θα έχουμε με το XEV Yoyo για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

TAGS XEV YOYO ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ