MINI

Το νέο ηλεκτρικό SUV Mini Aceman πέρασε με επιτυχία τις σκληρές δοκιμασίες εξέλιξης

Mini Aceman Testing
Mini Aceman Testing MINI PRESSCLUB

Σε λίγους μήνες, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Mini Aceman που θα διευρύνει τη γκάμα των προτάσεων της εταιρείας, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό.

Λίγο πριν περάσει στη μαζική παραγωγή, το νέο μοντέλο πρέπει τώρα να δοκιμαστεί σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες σε αμμώδεις διαδρομές στην έρημο. Με μήκος 4.075 mm, πλάτος 1.754 mm και ύψος 1.495 mm, το Mini Aceman τοποθετείται ανάμεσα στο Mini Cooper και το Mini Countryman "ακουμπώντας" την κατηγορία των SUV. Είναι το τρίτο μοντέλο της ηλεκτρικής οικογένειας Mini και είναι εξοπλισμένο με τέσσερις πόρτες και μια μεγάλη πίσω στο χώρο αποσκευών.

Mini Aceman Testing
Mini Aceman Testing MINI PRESSCLUB


Το εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες. Αφού το Mini Aceman ανταπεξήλθε με επιτυχία στις δοκιμές στον Αρκτικό Κύκλο, το crossover μοντέλο ολοκληρώνει τις τελικές δοκιμές στην έρημο σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και καύσωνα. Εκτός από τα κλασικά χαρακτηριστικά, όπως η δυναμική οδήγησης και η άνεση, η ομάδα δοκιμών εστιάζει στις απαιτητικές πτυχές ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Για το σκοπό αυτό, ο κλιματισμός, η φόρτιση και η ψύξη της μπαταρίας, τα συστήματα κίνησης και ελέγχου δοκιμάζονται σε συνθήκες έντονης καταπόνησης σε θερμοκρασίες έως και 50° Κελσίου σε σύννεφα σκόνης που δημιουργούνται από την άμμο της ερήμου. Το νέο Mini Aceman θα είναι διαθέσιμο μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 54,2 kWh.

Το ευέλικτο crossover της Mini καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο δρόμο και προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευελιξίας. Η σχεδίαση του νέου μοντέλου ακολουθεί τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας της μάρκας: άφθονος εσωτερικός χώρος με τις μικρότερες δυνατές εξωτερικές διαστάσεις, ευέλικτα οδηγικά χαρακτηριστικά και αποδοτικότητα.

Mini Aceman Testing
Mini Aceman Testing MINI PRESSCLUB


Πίσω από αυτό βρίσκεται η λειτουργική σχεδίαση δύο όγκων με κοντούς προβόλους. Έτσι εξασφαλίζεται μέγιστος χώρος για πέντε επιβάτες και αποσκευές σε συνδυασμό με ένα μινιμαλιστικού στυλ δάπεδο.

TAGS MINI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ