HONDA CIVIC

Το νέο Honda Civic Type R ξεκίνησε τα ρεκόρ από τη Σουζούκα

ALL-NEW HONDA CIVIC TYPE R SETS NEW LAP RECORD AT SUZUKA CIRCUIT
ΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC TYPE R HONDA

Το νέο hot hatch της Honda ετοιμάζεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί ακόμη να μην το έχουμε δει καλά καλά, ωστόσο το νέο Honda Civic Type R άρχισε τα ρεκόρ γύρου σε σημαντικές πίστες, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε με τα δύο προηγούμενα CTR. Όπως είναι φυσικό, η Honda ξεκίνησε από τη Σουζούκα, η οποία της ανήκει.

Το νέο Type R, φορώντας ακόμη το απαραίτητο καμουφλάζ, γύρισε στην ιαπωνική πίστα σχεδόν ένα δευτερόλεπτο ταχύτερα συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά. Με χρόνο γύρου 2 λεπτά και 23.120 δευτερόλεπτα, το νέο CTR πήρε τον τίτλο του ταχύτερου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου στην ιαπωνική πίστα.

ALL-NEW HONDA CIVIC TYPE R SETS NEW LAP RECORD AT SUZUKA CIRCUIT
ΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC TYPE R ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2022 HONDA

Μάλιστα, να πούμε εδώ ότι ο χρόνος αφορά τη νορμάλ έκδοση του Civic Type R, ενώ το κατά 0.873 δευτερόλεπτα πιο αργό παλιότερο μοντέλο ήταν η ειδική, ελαφρωμένη έκδοση Limited Edition.

Δυστυχώς, εκτός του ότι η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς - αντίθετα με τον ανταγωνισμό που επιλέγει κατά κανόνα την τετρακίνηση, οι Ιάπωνες δεν μοιράζονται περισσότερες πληροφορίες για το νέο τους hot hatch.

ALL-NEW HONDA CIVIC TYPE R SETS NEW LAP RECORD AT SUZUKA CIRCUIT
ΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC TYPE R ΕΚΑΝΕ ΡΕΚΟΡ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ SUZUKA HONDA

Έτσι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε: ότι δηλαδή το νέο μοντέλο κινείται από μια εξελιγμένη έκδοση του 2λιτρου τούρμπο κινητήρα του προηγούμενου, με απόδοση πάνω από 320 ίππους και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, οπότε θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη του.

Μέχρι τότε, μπορούμε να απολαύσουμε το νέο Civic Type R στο video της Honda από τη Σουζούκα, μαζί με κάποια δεδομένα τηλεμετρίας. Μην ξεχάσετε να βάλετε τον ήχο στο max!

TAGS HONDA CIVIC HONDA ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ