SUV

Το μικρό SUV Jeep Avenger περιμένει στο βουνό τους φίλους του που θέλουν να το δοκιμάσουν

Jeep Avenger Summit
Jeep Avenger Summit JEEP MEDIA

Το Jeep Avenger, το μικρότερο SUV μοντέλο της Jeep, θα βρίσκεται στη θέση 1750 του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού για τις επόμενες εβδομάδες προκειμένου όσοι θέλουν να το δουν από κοντά και να το οδηγήσουν σε πανέμορφα τοπία.

Το μικρότερο SUV της Jeep και κάτοχος του τίτλου «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023, περιμένει στην αφετηρία της τηλεκαμπίνας του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, στη θέση 1750, στο πλαίσιο του “The SUV Summit”. Ως γνήσιο Jeep, το Avenger απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και υιοθετεί την κορυφαία τεχνογνωσία της αμερικανικής εταιρείας για απαιτητικές οδηγικές συνθήκες.

Jeep Avenger Summit
Jeep Avenger Summit JEEP MEDIA


Η γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου καλύπτει κάθε ανάγκη, περιλαμβάνοντας αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με 156 ίππους, καθώς και κινητήρα βενζίνης 100 ίππων με 25.990 ευρώ και πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Παρότι το μήκος του δεν ξεπερνά τα 4,1 μέτρα, το Avenger έχει ευρύχωρη και πολύ πρακτική καμπίνα, με μεγάλους και εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους.

Χάρη δε στο σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 10,25 ιντσών, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων επίσης με οθόνη 10,25 ιντσών και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου βασικών λειτουργιών μέσω της εφαρμογής Jeep app, το Avenger είναι λειτουργικό όσο και σύγχρονο. Μοντέρνο και με ακέραια τη μοναδική ταυτότητα της μάρκας, το μικρότερο Jeep εντυπωσιάζει αισθητικά και συναρπάζει οδηγικά.

Jeep Avenger Summit
Jeep Avenger Summit JEEP MEDIA


Εκείνοι που θέλουν να βιώσουν ολιστικά την εμπειρία του Avenger, στις 6 και 7 Ιανουαρίου μπορούν να το δοκιμάσουν απολαμβάνοντας όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Όπως για παράδειγμα το στάνταρ Selec Terrain που μέσω των επιλογών ECO, NORMAL, SPORT, SAND, MUD και SNOW συντονίζει όλα τα υποσυστήματα προκειμένου η κίνηση να γίνεται με τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση και απόλυτη ασφάλεια κάτω από όλες τις συνθήκες.

Για κάθε ερώτηση σχετικά με το Avenger αλλά και τα test drive, τα στελέχη του “The SUV Summit” θα βρίσκονται συνεχώς στη διάθεση των επισκεπτών του χιονοδρομικού κέντρου.

TAGS SUV JEEP AVENGER JEEP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ