ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μέλλον της Αυτοκίνησης στο Connected Vehicle Conference 2022

Το μέλλον της Αυτοκίνησης στο Connected Vehicle Conference 2022
CONNECTED VEHICLE CONFERENCE 2022

Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 θα διεξαχθεί το κορυφαίο συνέδριο στην Ελλάδα για τα συνδεδεμένα και αυτόνομα οχήματα, στο οποίο το SPORT24.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας.

Τα Συνδεδεμένα και Αυτόνομα Οχήματα (Connected & Automated Vehicles) θεωρούνται οι game changers όχι μόνο της αυτοκίνησης, αλλά και του τρόπου με τον οποίο θα ζούμε και θα μετακινούμαστε στις έξυπνες πόλεις του μέλλοντος, αλλά και έξω από αυτές.

Οι τεχνολογίες διασυνδεδεμένων οχημάτων θα διαμορφώσουν σημαντικά την κοινωνία και θα επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, αλλάζοντας το πρόσωπο της κινητικότητας όπως το βιώνουμε σήμερα.

Συνδέοντας και αυτοματοποιώντας οχήματα μπορούμε να κάνουμε την κινητικότητά μας ασφαλέστερη, ταχύτερη, φθηνότερη, καθαρότερη και πιο ευχάριστη. Η κινητικότητα παρέχεται πλέον μέσω ψηφιακών υπηρεσιών οι οποίες απαιτούν σημαντικές ενημερώσεις τόσο σε ρυθμιστικά / κανονιστικά πλαίσια όσο και σε πρότυπα λειτουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό και παρακολουθώντας υπεύθυνα τις εξελίξεις, το Connected Vehicle Conference θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Εργαστήριου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Software Centric & Autonomic Networking (SCAN) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και με την επιστημονική υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Το Connected Vehicle Conference είναι το κορυφαίο συνέδριο του χώρου στην Ελλάδα που συγκεντρώνει όλες τις σχετικές κοινότητες. Το SPORT24.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Connected Vehicle Conference 2022, ενώ ο Γιάννης Λημναίος, Automotive Managing Editor του SPORT24 θα συντονίσει τη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου.

Στόχοι του Connected Vehicle Conference είναι αφενός η ενημέρωση για τα θέματα αιχμής και τις καινοτομίες που αφορούν τις διασυνδεδεμένες υπηρεσίες αυτοκινήτων, αφετέρου η κατανόηση του πώς η τηλεματική και η συνδεσιμότητα προσφέρουν προστιθέμενη αξία στη διαχείριση του στόλου οχημάτων.

Δείτε εδώ την Agenda του συνεδρίου.

Διεθνείς ομιλητές, θεσμικοί φορείς, στελέχη του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας και των ενδιαφερόμενων εμπορικών βιομηχανιών «γκαζώνουν» στην ενημέρωση, προβάλουν και συζητούν hot topics, δίνοντας έμφαση σε τεχνολογικές καινοτομίες, μηχανισμούς διαχείρισης κινητικότητας και ασφάλειας δεδομένων και αναλυτικές πληροφορίες για αποτελεσματική διαχείριση του στόλου οχημάτων των επιχειρήσεων.

Γνωρίστε τους Ομιλητές του Connected Vehicle Conference 2022.

TAGS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ