ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο πόλης, της CUPRA

Το ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο πόλης, της CUPRA

Το UrbanRebel Concept θα λανσαριστεί το 2025, με συμπαγείς διαστάσεις και 3,2 δευτερόλεπτα επιτάχυνση.

Σε διαστάσεις σχεδόν όσο του Ibiza, της μητρικής εταιρείας της CUPRA, SEAT,το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της CUPRA, θα είναι ένα υπερ-αυτοκίνητο πόλης, το οποίο πρόκειται να λανσαριστεί το 2025 και Θα αποκαλυφθεί, επίσημα πριν τα εγκαίνια του CUPRA City Garage στο Μόναχο κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ).

Το UrbanRebel Concept
Το UrbanRebel Concept

Το CUPRA UrbanRebel Concept συνδυάζει ηλεκτρισμό, βιωσιμότητα και επιδόσεις, με τη συναρπαστική αισθητική της CUPRA. Μάλιστα, η εμπλοκή της CUPRA σε αγώνες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, την έκανε να προσθέσει σπορ χαρακτηριστικά σε αυτοκίνητο δρόμου, όπως βλέπουμε από τα σπόιλερ και τις αεροτομές.

Το 100% ηλεκτρικό, αστικό όχημα, θα βασίζεται στη μικρή πλατφόρμα ΜΕΒ του ομίλου Volkswagen.

Το UrbanRebel Concept
Το UrbanRebel Concept

Ξεχωρίζει για τη νέα έντονη τριγωνική σχεδίαση των μπροστινών προβολέων, το περίγραμμα των παραθύρων που δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα συνέχειας με την οροφή, τις σπορ πλαϊνές αναλογίες, χάρη στην σφηνοειδή σχεδιαστική γραμμή από τη μεσαία κολόνα έως την μπροστινή πόρτα, την πίσω επιβλητική αεροτομή.

Οι διαστάσεις του είναι 4,080 μ. μήκος, πλάτος 1,795 μ. και ύψος 1,444 μ. και το μοτέρ συνεχούς ισχύος 250kW, μπορεί στο απόγειο της δύναμης να φθάσει έως 320kW, επιταχύνοντας στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ