MG

To επιβλητικό MG HS με τη νέα του τιμή, ψάχνει για αντίπαλο στα SUV της ελληνικής αγοράς

MG HS New Price
MG HS New Price MG MOTOR

Η ελληνική εισαγωγική εταιρία ανακοίνωσε τις νέες μειωμένες τιμές για το δημοφιλές C-SUV της, το MG HS που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει.

Το SUV MG HS ανήκει στην κατηγορία των χαρισματικών αυτοκινήτων. Αυτών που δεν περνούν απαρατήρητα, τόσο χάρη στη σχεδίασή τους, όσο και της επιβλητικής συνολικά εικόνας τους, η οποία στο MG HS εξασφαλίζεται και από τις εξωτερικές του διαστάσεις, καθώς το μήκος του των 4,61 μέτρων το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας του, ενώ ταυτόχρονα είναι και το πιο ψηλό (ύψος: 1,69 μέτρα).

MG HS New Price
MG HS New Price MG MOTOR


Από το πιο μεγάλα της κλάσης είναι και το μεταξόνιό του των 2,72 μέτρων, που εξασφαλίζει κορυφαίους χώρους στο εσωτερικό του για έως και πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, καθώς η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ ξεκινά από τα 463 λίτρα. Το MG HS έχει ένα εξαιρετικά ποιοτικό, άνετο και πολυτελές εσωτερικό με στάνταρ τις δερμάτινες επενδύσεις και τις μαλακές επιφάνειες παντού, που επιπλέον είναι και τεχνολογικά προηγμένο.

Διαθέτει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,1” και μια οθόνη 12,3” για το εξελιγμένο σύστημα infotainment με Apple CarPlay και Android Auto και έναν πλήρη εξοπλισμό ήδη από την αρχική του έκδοση. Διατίθεται επίσης με στάνταρ τις ζάντες αλουμινίου των 17”, τους αισθητήρες παρκαρίσματος και την κάμερα, τα 4 ηλεκτρικά παράθυρα, αλλά και το MG Pilot.

MG HS New Price
MG HS New Price MG MOTOR


Στην ομπρέλα των 14 κορυφαίων συστημάτων ασφαλείας της MG - στάνταρ είναι και το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου L2 - που καθιστούν κάθε μετακίνηση ιδιαίτερα ασφαλή για όλους τους επιβαίνοντες. Στην ασφάλεια συμβάλλει και το ιδιαίτερα άκαμπτο πλαίσιο που αποτελείται σχεδόν καθολικά από χάλυβα υψηλής αντοχής, ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος του και στην πολύ καλή οδική συμπεριφορά του MG HS.

Το MG HS έχει ανεξάρτητη ανάρτηση τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα (πολλαπλοί σύνδεσμοι), που πέρα από την πολύ καλή οδική συμπεριφορά εξασφαλίζει και υψηλά επίπεδα άνεσης που καθιστούν τα ταξίδια απολαυστικά. Και οικονομικά χάρη στον προηγμένο τεχνολογικά κινητήρα 1.5 Turbo GDi με τον άμεσο ψεκασμό που αποδίδει 162 ίππους και 250 Nm ροπής.

MG HS New Price
MG HS New Price MG MOTOR


Το κιβώτιο είναι είτε ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων που είναι διαθέσιμο και με τα τρία επίπεδα εξοπλισμού (Excite, Exclusive και Luxury), είτε ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Που συνδυάζεται με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού (Exclusive και Luxury). H γκάμα περιλαμβάνει και την plug-in υβριδική έκδοση MG EHS -στα επίπεδα εξοπλισμού Exclusive και Luxury- με συνδυαστική απόδοση 258 ίππων και 370 Nm ροπής.

Στην έκδοση αυτή, η ηλεκτρική αυτονομία είναι 52 χιλιομέτρων και φυσικά το μοντέλο απαλλάσσεται από το φόρο εταιρικής χρήσης. Τα MG HS και MG EHS χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό Value for Money και είναι διαθέσιμα standard με το πρόγραμμα της MG, Triple 7. Το Triple 7 αποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα ολοκληρωμένων παροχών, που δε συναντά κανείς στον ανταγωνισμό.

MG HS New Price
MG HS New Price MG MOTOR


Εκτός από τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης (ή 150.000 χιλιομέτρων), διατίθεται επιπρόσθετα δωρεάν 7 χρόνια οδική βοήθεια και 7 χρόνια δωρεάν έλεγχο οχήματος. Οι τιμές του SUV MG HS ξεκινούν πλέον από μόλις 24.750€, καθιστώντας το την πιο ανταγωνιστική και ελκυστική πρόταση στην κατηγορία του, με ασυναγώνιστο συντελεστή value for money.

TAGS MG MG MOTOR ΑΓΟΡΑ MG HS SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ