SHAQUILLE O'NEAL

To Dodge Charger Hellcat του Σακίλ

Shaq DJ DIESEL
Shaq DJ DIESEL TONY GADOMSKI/ALL SPORT IMAGING/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο θηριώδης Σακίλ Ο’ Νιλ είναι γνωστός petrolhead -μεταξύ άλλων- και ένα από τα τελευταία του αποκτήματα πριν λίγους μήνες ήταν ένα Dodge Charger το οποίο φυσικά και δεν το κράτησε στην εργοστασιακή του μορφή.

Το Dodge Charger Hellcat του μεγάλου και τρανού Σακίλ Ο’Νιλ, είναι ένα μοναδικό μίγμα δύναμης και επιθετικής εμφάνισης. Οι επεμβάσεις που έχει δεχτεί στην εμφάνισή του το καθιστούν πραγματικά ιδιαίτερο, καθώς είναι τονισμένη η επιθετική του διάθεση, με μεμβράνες και εμβλήματα που παραπέμπουν στην εξαιρετική καριέρα του θηριώδους 51χρονου -σήμερα- Ο’Νιλ.

Το Charger Hellcat, εφοδιάζεται με V8 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων που από το εργοστάσιο αποδίδει 807 ίππους και είναι ικανό για τελική ταχύτητα 327 χιλιομέτρων ανά ώρα, ενώ τα 100 χλμ./ώρα από στάση, είναι υπόθεση που διαρκεί μόλις 4,2 δευτερόλεπτα. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως το Hellcat, δεν είναι η ισχυρότερη πρόταση της Dodge.

Υπάρχει και το Demon, το οποίο με 1.025 ίππους, σταματάει το χρονόμετρο μόλις στα 1,66 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ./ώρα από στάση αλλά όπως φαίνεται, ο Σακίλ προτίμησε το πιο “ήπιο” με το ψαρωτικό όνομα Hellcat. Ο Σακίλ που παρεμπιπτόντως σήμερα θα παίξει μουσική σε club στη Μύκονο (και το ρεπορτάζ λέει πως οι τιμές θα είναι… κάπως αυξημένες με 50 ευρώ είσοδο, χωρίς ποτό), είναι όπως είπαμε γνωστός petrolhead και έχει ολόκληρη συλλογή με ενδιαφέροντα αυτοκίνητα.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, πήρε ένα από τα αμερικάνικα αυτοκινητιστικά “σύμβολα” και με ορισμένες επεμβάσεις το έχει κάνει “Shaqmobile”.

Υπάρχουν παντού πάνω στο αμάξωμα αναφορές στην καριέρα του στο NBA, καθώς το νούμερο 34 με το οποίο έγραψε τις πλέον λαμπρές σελίδες της ιστορίας του ως μπασκετμπολίστας. Το Charger Hellcat το απέκτησε με τη συμπλήρωση των 50 ετών του και όπως φαίνεται, καθώς το απολαμβάνει ιδιαίτερα, θα το κρατήσει για χρόνια στη συλλογή του.

TAGS SHAQUILLE O'NEAL DODGE CHARGER HELLCAT NBA MYKONOS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ