ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Τι οδηγεί στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

giannis ant
giannis ant ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο “Greek Freak” που έχει ανακηρυχθεί δύο φορές MVP του NBA και μία στους τελικούς, κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα, με μια από τις πλέον special επιλογές από την κατηγορία των πολυτελών SUV.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάθε φορά που έρχεται στη χώρα μας, για τις καλοκαιρινές του διακοπές κυρίως, έχει αποδείξει επανειλημμένα την προτίμησή του στα μεγάλα πολυτελή SUV. Ιδιαίτερα τώρα, που η οικογένειά του μεγαλώνει, η επιλογή του αυτοκινήτου με το οποίο κινείται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας, είναι σχεδόν μονόδρομος ως προς την κατηγορία.

LR Defender.jpg
LR Defender.jpg LAND ROVER MEDIA


Ανάμεσα όμως στις πολλές επιλογές που προσφέρει η ιδιαίτερη αυτή κατηγορία των μεγάλων και πολυτελών SUV, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως φέτος “ψήφισε” Land Rover Defender 110. Θυμίζουμε πως πέρσι αντίστοιχα, η επιλογή του ήταν μια Porsche Cayenne Coupe αλλά όπως φαίνεται, το εντυπωσιακό μαύρο Defender τον “κέρδισε” και είναι το καλύτερο “συμπλήρωμα” στην εικόνα του “Greek Freak” που απολαμβάνει τις ημέρες των διακοπών του.

LR Defender
LR Defender LAND ROVER MEDIA


Το Land Rover Defender εφοδιάζεται με 6κύλινδρο turbo κινητήρα και απόδοση που κυμαίνεται από 250 έως και 404 ίππους. Η τιμή εκκίνησης του μοντέλου είναι τα 67.674 ευρώ, για την έκδοση με τους 250 ίππους- αν και κάτι μας λέει πως ο Γιάννης, θα έχει επιλέξει την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου με τους 404 ίππους και το 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, της οποίας το κόστος είναι κοντά στις 100.000 ευρώ.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ LAND ROVER DEFENDER PLUG IN HYBRID
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ