CITROEN

Τι είναι η Δέσμευση Τιμής που δίνει η Citroen με το πρόγραμμα Citroen Deal Now

CITROEN
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CITROEN DEAL NOW

Η Citroen προσφέρει Δέσμευση Τιμής σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της γκάμας της.

Η Citroen λανσάρει το πρόγραμμα "Citroen Deal Now" που καθιστά πιο εύκολη την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, χάρη στη δυνατότητα "Δέσμευσης Τιμής".

Με τις διαρκείς ανατιμήσεις που παρατηρούνται στην αγορά και την περιορισμένη διαθεσιμότητα καινούριων αυτοκινήτων λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, η "Δέσμευση Τιμής" προσφέρει τη σιγουριά πως δεν θα αυξηθεί η λιανική τιμή του αυτοκινήτου που παραγγέλνεις τώρα, μέχρι αυτό να έρθει τελικά και να το παραλάβεις.

CITROEN
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CITROEN DEAL NOW

Έτσι, οι υποψήφιοι πελάτες της Citroen μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις της μάρκας σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën Deal Now, με δέσμευση τιμής.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα της Citroen, βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid. Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr ή την ιστοσελίδα https://offers.citroen.gr/dealnow/ .

CITROEN
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CITROEN DEAL NOW
TAGS CITROEN ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ