ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Θα πεις όχι σε τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις χωρίς πιστωτική;

Θα πεις όχι σε τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις χωρίς πιστωτική;
UNSPLASH

Τώρα είναι τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά για το αυτοκίνητο ή η μηχανή σου προκύπτουν έξοδα όλο τον χρόνο. Τσέκαρες το wallet+;

Μετράμε αντίστροφα για το τέλος και της παράτασης για τα τέλη κυκλοφορίας του 2024, κι αν ψάχνεις τη λύση για να ξεμπερδέψεις με δόσεις χωρίς πιστωτική, το wallet+ από την Hellas Direct έχει τη λύση.

Από τη μια η δυνατότητα που σου δίνει η πλατφόρμα “Buy Now Pay Later” με την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις και από την άλλη, η χρηματοδότηση για την εξόφλησή τους, σε 6 ή 12 δόσεις. Και στις δύο περιπτώσεις δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα.

Θα πεις όχι σε τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις χωρίς πιστωτική;
UNSPLASH

Από εκεί και πέρα, με το wallet+, το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την απόλυτη ευκολία, ο οδηγός μπορεί να ανταποκριθεί τη στιγμή που το χρειάζεται σε όλες τις ανάγκες χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου του, μοιράζοντας στη συνέχεια τη δαπάνη (από 20 έως 2.000 ευρώ) σε δόσεις χωρίς πιστωτική. Απλούστατα, συμπληρώνοντας ορισμένα στοιχεία του οχήματος και του ίδιου και κάνοντας αίτηση για το ποσό που χρειάζεται κάθε φορά. Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει ακόμα και τα έκτακτα έξοδα του αυτοκινήτου, όπως είναι μια βλάβη ή κάποια ζημιά, ενώ δεν εξαιρούνται από τη χρηματοδότηση η αλλαγή ελαστικών και το service.

Θα πεις όχι σε τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις χωρίς πιστωτική;
UNSPLASH

Για να δώσει λύσεις στις ανάγκες κάθε οδηγού και κάθε οχήματος, το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, όπου και αν έχουν ασφαλίσει το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους- στην Hellas Direct ή οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική. Έτσι, όλοι μπορούν να έχουν ασφαλέστερες μετακινήσεις. Ένα καλά συντηρημένο όχημα είναι πιο ασφαλές τόσο για εκείνους που το χρησιμοποιούν, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ AUTO 2024 BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ