TESLA MODEL X

Tesla Model X Plaid: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το ταχύτερο SUV του κόσμου

TESLA
TESLA MODEL X PLAID

Με ισχύ 1.020 ίππων και 0-100 km/h σε 2,6'', το Tesla Model X Plaid είναι το ισχυρότερο και το ταχύτερο SUV στον κόσμο και πωλείται στην Ελλάδα. Πόσο;

Η ηλεκτροκίνηση είναι συνυφασμένη με την οικονομία και την οικολογία. Κι όμως, μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και προς όφελος των επιδόσεων. Απόδειξη η Tesla και οι εκδόσεις Plaid στα Model S και Model X.

Ειδικά το Tesla Model X Plaid είναι το ισχυρότερο SUV παραγωγής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με 1.020 ίππους, αλλά και το ταχύτερο με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 2,6'', 0-400 m σε 9,9'' και τελική ταχύτητα περιορισμένη στα 262 km/h.

TESLA
TESLA MODEL X

Κινείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης με ρότορες που έχουν χιτώνιο από ανθρακονήματα, ενώ η μπαταρία του εξασφαλίζει μέση αυτονομία της τάξης των 536 km.

Το αμερικανικό HOT SUV είναι διαθέσιμο για παραγγελία και στη χώρα μας, με τιμή καταλόγου 120.990 ευρώ (121.970 € με ΦΠΑ και τέλος προορισμού και εγγράφων, όπως λέει η Tesla) και εκτιμώμενη παράδοση στα τέλη του 2022.

TESLA
TESLA MODEL X

Εναλλακτικά διατίθεται με χρηματοδότηση που προβλέπει προκαταβολή 10.400 € και δόση 1.824 ευρώ για 72 μήνες. Α, μην ξεχάσουμε πως υπάρχει και χρέωση 50 ευρώ για την εξέταση του δανείου...

TESLA
TESLA MODEL X

Μπορεί κανείς να παραγγείλει το Tesla Model X Plaid με 5, με 6 ή με 7 θέσεις, ενώ στάνταρ είναι το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Autopilot. Η δυνατότητα Full Self-Driving χρεώνεται έξτρα με κόστος 7.500 €.

TESLA
TESLA MODEL X

Δείτε περισσότερα για το Tesla Model X Plaid στο tesla.com.




TAGS TESLA MODEL X TESLA SUV ΤΙΜΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ