ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Πώς θα τα πληρώσεις σε δόσεις, αργότερα, χωρίς πιστωτική

Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Πώς θα τα πληρώσεις σε δόσεις, αργότερα, χωρίς πιστωτική
wallet+ HELLAS DIRECT

Με με το wallet+ της Hellas Direct τα τέλη κυκλοφορίας σου εξοφλούνται τώρα αλλά εσύ πληρώνεις αργότερα, χωρίς πιστωτική κάρτα, ακόμη και άτοκα.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε παράταση για την προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2023. Παρόλα αυτά, είναι ένα διόλου ευχάριστο έξοδο στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Αμέσως μετά τις γιορτές, που όλοι νιώθουμε την ανάγκη να το ρίξουμε λίγο έξω, να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους αλλά και - γιατί όχι - στον εαυτό μας. Να ξοδέψουμε με λίγα λόγια, χρήματα σε πράγματα και εμπειρίες που θα μας κάνουν να νιώσουμε πιο ευχάριστα τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μοιραία η νέα χρονιά θα μας βρει στη δυσάρεστη θέση να τρέχουμε να καλύψουμε οικονομικές εκκρεμότητες που αφήσαμε “για πιο μετά”. Μαζί, φυσικά, και τα τέλη κυκλοφορίας… Δεν θα ήταν καλύτερο να μπορούμε να τα πληρώσουμε αργότερα, και σε δόσεις; Γιατί όχι και άτοκα;

Κι όμως, υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Φέτος μπορείς να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας ή όλων των οχημάτων σου σε δόσεις, χωρίς πιστωτική, και με επιτόκιο ακόμα και 0%! Πώς; Με το wallet+ της Hellas Direct, την πρώτη πλατφόρμα για την κάλυψη όλων των αναγκών του οχήματός σου (service, επισκευές κλπ). Άκου και το καλύτερο: Δεν χρειάζεται να είσαι ασφαλισμένος στην Hellas Direct για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του wallet+.

Πώς θα πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας 2023 σε δόσεις

Με το wallet+ της hellasdirect.gr/walletplus, αν το ποσό των τελών για το αυτοκίνητο, το σκούτερ ή τη μοτοσυκλέτα σου είναι από 20 έως 300 ευρώ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία BNPL (Buy Now Pay Later) με εξόφληση σε 4 δόσεις, άτοκα – ναι, σωστά κατάλαβες, με επιτόκιο 0%! Για ποσά από 301 έως 2.000 ευρώ, η εξόφληση της χρηματοδότησης μπορεί να γίνει σε 6 ή 12 δόσεις, με επιτόκιο που ξεκινά από 12,6%.

Πώς γίνεται; Πολύ απλά και πολύ γρήγορα, ακόμη και από το smartphone σου. Όλη η διαδικασία της χρηματοδότησης μέσω wallet+ γίνεται online. Μπαίνεις στο hellasdirect.gr/wallet, επιλέγεις “Τέλη κυκλοφορίας 2023” και καταχωρείς τα απαραίτητα στοιχεία για το όχημα και το ΑΦΜ σου. Στη συνέχεια επιλέγεις την τράπεζα που επιθυμείς και η αίτησή σου ολοκληρώνεται στο online περιβάλλον της.

Σε λίγα μόλις λεπτά ενημερώνεσαι αν το αίτημά σου έχει εγκριθεί. Η Hellas Direct αναλαμβάνει την πληρωμή των τελών και εσύ παραλαμβάνεις το αποδεικτικό πληρωμής. Στη συνέχεια, αποπληρώνεις (είπαμε, αργότερα) τις δόσεις στην τράπεζα που έχει επιλέξει.

Μπορείς βέβαια να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις ηλεκτρονικά ή και σε φυσικά καταστήματα, σε ΕΛΤΑ ή τράπεζα, με τον QR κωδικό και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Έτσι όμως θα χρεώσεις την πιστωτική σου κάρτα, την οποία - μέρες που είναι - μάλλον θα έχεις “φορτώσει” με αγορές και δώρα. Τι, όχι;

Τέλη Κυκλοφορίας 2023: Πώς θα τα πληρώσεις σε δόσεις, αργότερα, χωρίς πιστωτική
wallet+ HELLAS DIRECT

Τι είναι το το wallet+ της Hellas Direct

Είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό - είτε είναι ασφαλισμένος στην Hellas Direct είτε όχι - να καλύψει εύκολα όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου του. Είτε πρόκειται για σέρβις και επισκευές είτε για τέλη κυκλοφορίας – σύντομα και για αλλαγή ελαστικών – το wallet+ διευκολύνει τον οδηγό να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη για το όχημά του, την ώρα που προκύπτει, με χρηματοδότηση που παρέχεται μέσω συνεργαζόμενων τραπεζών. Μάθε περισσότερα για το wallet+ στο hellasdirect.gr/wallet.

TAGS ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ