TOP-5

Τα 5 αυτοκίνητα που θα ταίριαζαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν ήταν ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Τα 5 αυτοκίνητα που θα ταίριαζαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν ήταν ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS / ALAMY / VISUALHELLAS.GR

Παίρνουμε αφορμή το post του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Γιάννη και προτείνουμε τα αυτοκίνητα που μας μάγεψαν στις ταινίες του 007 και θα ταίριαζαν απόλυτα στον χαρακτήρα του 'Greek Freak Bond'.

Η ιδέα προέκυψε από την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο twitter, πριν μερικές μέρες: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ». Θυμίζουμε πως αυτή την περίοδο γίνεται μεγάλη συζήτηση για τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, καθώς ο 53χρονος Άγγλος ηθοποιός υποδύεται για τελευταία φορά τον θρυλικό πράκτορα στην ταινία “No Time to Die”.

Αναζητήσαμε λοιπόν ανάμεσα στις 25+2* ταινίες του '007' τα αυτοκίνητα του θρυλικού πράκτορα που θα ταίριαζαν στον Γιάννη Αντετοκούμπο αν ήταν ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, βασιζόμενοι στο στυλ του και όχι στο αν χωρούσε μέσα σε αυτά... Δείτε τα παρακάτω και συμφωνήστε ή διαφωνήστε ελεύθερα.

* (25 ταινίες της EON Films συν 2 άλλων εταιριών παραγωγής)

Aston Martin DB5

Aston Martin
Aston Martin DB5


Ταινίες: Goldfinger, Thunderball, GoldenEye, Tomorrow Never Dies, Casino Royale, Skyfall, No Time to Die

Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που να έχει ταυτιστεί περισσότερο ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ, είναι αυτό. Η DB5 συνδέθηκε άρρηκτα με τον ευρηματικό χαρακτήρα του 007 στην ταινία Goldfinger, με όπλα της την αγγλική φινέτσα και με τα ανάλογα φονικά gadget. Η θρυλική Aston έδωσε το παρών και στη νέα ταινία 'No Time to Die' που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2021. Ένα τόσο διαχρονικό, κομψό και ευρηματικό αυτοκίνητο θα ταίριαζε και στον Γιάννη μας.

Lotus Esprit Turbo

LOTUS
Lotus Esprit Turbo


Ταινία: For Your Eyes Only

Μπορεί να είχε μικρή συμμετοχή στην ταινία, δύσκολα όμως ξεχνάς την εμθαμβωτική Esprit Turbo του Ρότζερ Μουρ... Αμφιβάλουμε αν ο Γιάννης χωράει στο supercar της δεκαετίας του '80 , αλλά σίγουρα θα ταίριαζε απόλυτα με το cool στυλ που τον διακρίνει.

Ford Mustang Mach 1

FORD
Ford Mustang Mach 1


Ταινία: Diamonds Are Forever

Ένα αμερικάνικο, μπρουτάλ αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η Mustang Mach 1 ήταν ιδανική επιλογή για δράση και περιπέτεια με τον Σον Κόνερι στο τιμόνι, στους δρόμους του Λας Βέγκας. Φανταστείτε πόσο θα ταίριαζε το muscle car με τον V8 κινητήρα των 7.000 κυβικών στον Έλληνα Τζέιμς Μποντ!

Aston Martin D10

Aston Martin
Aston Martin DB10


Ταινία: Spectre

Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον θρυλικό πράκτορα. Ήταν το “παιχνίδι” που "έκλεψε" ο 007 στην ταινία Spectre. Μόλις 10 κατασκευάστηκαν από την Aston Martin, όλες για τις ανάγκες παραγωγής της ταινίας. Ε, δεν αξίζει ο Γιάννης μας ένα τόσο μοναδικό αυτοκίνητο;

Aston Martin DBX SUV

Aston Martin
Aston Martin DBX


Το επόμενο αυτοκίνητο του επόμενου Τζέιμς Μποντ

Οι καιροί αλλάζουν, ο Τζέιμς Μποντ αλλάζει, ε, γιατί να μην αλλάξει και το στυλ του αυτοκινήτου του; Από ένα σπορ κουπέ σε ένα ψηλό SUV, αλλά πάλι σπορ. Άλλωστε, ήδη γνωρίζουμε πως η Aston Martin ετοιμάζει μια "καυτή" έκδοση του πρώτου SUV στην ιστορία της, που λέγεται πως θα φτάνει σε ισχύ τους 630 ίππους. Όχι και άσχημα, αν και οι νέες απαιτήσεις θέλουν και στοιχεία εξηλεκτρισμού. Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης θα χωρούσε μέσα στην DBX. Μάλλον...

TAGS TOP-5 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ