JEEP AVENGER

Συνεργασία Goodyear - Jeep για το ηλεκτρικό SUV Avenger

jeepavenger-goodyear
jeepavenger-goodyear GOODYEAR

Τα ελαστικά Goodyear συμπεριλαμβάνονται στον αρχικό εξοπλισμό του Avenger, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Jeep.

Ο εργοστασιακός εξοπλισμός του αυτοκινήτου περιλαμβάνει ελαστικά από την καλοκαιρινή και all season γκάμα της Goodyear τα οποία αναδεικνύουν τις δυνατότητες του νέου μοντέλου. H απόφαση της Jeep να κατασκευάσει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη στρατηγική της Goodyear για προώθηση της ηλεκτροκίνησης μέσα από τη δημιουργία καινοτόμων ελαστικών.

Jeep Avenger e Sport24
Jeep Avenger e Sport24 K.BOIDANIS


Το Jeep Avenger, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023 και δοκιμάσαμε στο Sport24 πρόσφατα, έχει ήδη προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ το λανσάρισμα της ηλεκτρικής έκδοσης χάρισε για πρώτη φορά στην Jeep, τον τίτλο του «Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2023» για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και την προηγμένη σχεδίαση του οχήματος.

Jeep Avenger e Sport24
Jeep Avenger e Sport24 K.BOIDANIS


Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές επιδόσεις του Avenger και εδραιώνει τη θέση του ως το αυτοκίνητο που «αλλάζει τα δεδομένα» στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων B-SUV. Η Goodyear διαθέτει μια εξαιρετική γκάμα ελαστικών για να εξοπλίσει το Jeep Avenger, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών μοντέλων Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance 2 και EfficientGrip 2 SUV.

Jeep Avenger e Sport24
Jeep Avenger e Sport24 K.BOIDANIS


Τα ελαστικά αυτά διαθέτουν σημαντικές καινοτομίες που συμβάλλουν τόσο στη μείωση των επιπέδων θορύβου, όσο και στη βελτιστοποίηση της αντίστασης κύλισης, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους και καθιστώντας τα, την καταλληλότερη λύση για ηλεκτρικά οχήματα. Με μεγέθη που καλύπτουν τη γκάμα παραγωγής του Avenger, η Goodyear αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για την ανάδειξη των τρομερών δυνατοτήτων του Jeep Avenger.

TAGS JEEP AVENGER JEEP GOODYEAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ