ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Summer Check-up 2022: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional

Summer Check-up 2022: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος στα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional
Jeep Renegade STELLANTIS

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για ασφαλείς και απροβλημάτιστες καλοκαιρινές διαδρομές.

Για ακόμα μια χρονιά, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, μπορούν να κάνουν εντελώς δωρεάν έναν πλήρη τεχνικό έλεγχο στο όχημά τους χάρη στο πρόγραμμα Summer Check-up της Mopar.

Με βάση τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η καλοκαιρινή περίοδος, το Summer Check Up 2022 εστιάζει σε 15 σημεία του αυτοκινήτου όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης (φρένα), τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων.

Εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας είναι φυσικά και ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού, ειδικά στις συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.

Ο δωρεάν έλεγχος Summer Check Up 2022, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών των μαρκών και έχει ισχύ από τις 4 Ιουλίου 2022 και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα με το δωρεάν έλεγχο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από την ειδική έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά συντήρησης, όπως είναι για παράδειγμα το λιπαντικό του κινητήρα, το φίλτρο αέρα και τα μπουζί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summer Check Up 2022, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional σε όλη την Ελλάδα.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ FIAT JEEP ABARTH ALFA ROMEO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ