CUPRA

Σχεδίασε εσύ το επόμενο Cupra

DarkRebel_02
DarkRebel_02 CUPRA

Η Cupra Tribe σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας το Hyper Configurator μπορεί να συμβάλει στον σχεδιασμό του virtual σπορ πρωτότυπου αυτοκινήτου της Cupra και να δημιουργήσει τη δική της εκδοχή του DarkRebel.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 100.000 χρήστες έχουν ήδη διαμορφώσει το DarkRebel μέσα από μια ξεχωριστή online εμπειρία στο Hyper Configurator. Τώρα η ισπανική μάρκα δίνει τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς της φίλους να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

DarkRebel_01
DarkRebel_01 CUPRA


Οι fans της μάρκας μπορούν και μέσα από τα social media της Cupra Greece, μέχρι τις 2 Ιουλίου, να δώσουν τη δική τους σχεδιαστική πινελιά και να φτιάξουν το virtual σπορ αυτοκίνητο όπως εκείνοι το έχουν φανταστεί. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν το link https://hyperconfigurator.metahype.com/ και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη.

DarkRebel_03
DarkRebel_03 CUPRA


Με ένα post ή share και με πολλά likes η Cupra Tribe μπορεί να ξεπεράσει τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου, ακριβώς όπως προστάζει και το ανατρεπτικό Cupra DNA. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο Jorge Diez, Επικεφαλής Σχεδιασμού της Cupra «το Dark Rebel είναι η απόλυτη ερμηνεία του σχεδιασμού της Cupra για το μέλλον και με αυτό θέλουμε να δείξουμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος μπορούν να είναι σέξι και προκλητικά».

TAGS CUPRA DARKREBEL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ