CUPRA

Πρώτη εικόνα για το νέο αγωνιστικό της CUPRA

CUPRA_Leon_TCR
CUPRA_Leon_TCR CUPRA MEDIA

Η CUPRA Racing παρουσίασε τη νέα εκδοχή του αγωνιστικού της Leon VZ TCR, η οποία είναι η τρίτη από το 2015 έως και σήμερα.

Η Ισπανική μάρκα ήταν η πρώτη που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για εμπλοκή στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των TCR, όταν η κατηγορία ξεκίνησε από την WSC το 2015 και όπως όλα δείχνου, τώρα έφτασε η ώρα για να παρουσιαστεί η τρίτη γενιά του αγωνιστικού της αυτοκινήτου. Το CUPRA Leon VZ TCR παίρνει τη σκυτάλη από τα επιτυχημένα CUPRA TCR και CUPRA Leon Competicion.

Τα δύο αυτά μοντέλα έχουν κερδίσει πολλές νίκες και δάφνες στη σειρά TCR σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τίτλων σε TCR Europe, Ισπανίας, Ιταλίας, Νότιας Αμερικής, Ιαπωνίας, Μεγάλης Βρετανίας, Βραζιλίας, καθώς επίσης έχει κάνει και εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνεδς του Πρωταθλήματος αντοχής μεταξύ πολλών άλλων.

Το νέο μοντέλο, που εξελίχθηκε με βάση μια δεκαετία εμπειρίας από τον ανταγωνισμό στο σύμπαν του παγκόσμιου TCR, διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα νέο αμάξωμα, έναν νέο μπροστινό άξονα και ένα πλήρως αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων της SADEV, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Οι πελάτες που αγωνίζονται μέχρι τώρα με το CUPRA Leon Competiciοn έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητό τους στις νέες προδιαγραφές.

Αυτό γίνεται με τη χρήση ενός κιτ που περιλαμβάνει αμάξωμα, μπροστινό άξονα, αναβάθμιση κιβωτίου ταχυτήτων και σφραγίδα αναγνώρισης TCR TF. Αξίζει να σημειωθεί πως η CUPRA Racing έχει ήδη ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών για αυτό το νέο μοντέλο μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών και στην ειδική σελίδα για την έναρξη της διαδικασίας από την πλευρά των ενδιαφερόμενων.


TAGS CUPRA CUPRA LEON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ