ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προ των πυλών το ηλεκτρικό Astra

Der neue 2021 Opel Astra
Der neue 2021 Opel Astra OPEL AUTOMOBILE GMBH

Η Opel αποκαλύπτει λεπτομέρειες του μικρομεσαίου της μοντέλου νέα γενιάς που εξηλεκτρίζεται.

Ένα νέο κεφάλαιο στην 30χρονη ιστορία του Astra, ανοίγει η Opel, καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Astra.

Από τις φωτογραφίες, διαπιστώνουμε ορισμένα εντυπωσιακά στοιχεία, με τη νέα μάσκα Opel Vizor που πρωτοεμφανίστηκε στο νέο Mokka, να εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς IntelliLux LED, ενώ πίσω το λογότυπο του Astra τοποθετείται στο κέντρο της πόρτας.

Der neue 2021 Opel Astra
Der neue 2021 Opel Astra OPEL AUTOMOBILE GMBH

Αναμφίβολα, στο εσωτερικό εντύπωση προκαλούν οι δύο μεγάλες οθόνες του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel και των συστημάτων ενημέρωσης / ψυχαγωγίας, ενώ από κάτω υπάρχουν διακόπτες αφής, περιορίζοντας στο ελάχιστο τους διακόπτες.

Νέα και τα υλικά στις ταπετσαρίες και από όσα βλέπουμε, τα καθίσματα έχουν πολύ σπορ σχεδίαση και το τιμόνι φέρει επιπλέον χειριστήρια.

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στη Γερμανία, θα προσφέρεται σε 5θυρο hatchback αμάξωμα και σε Sports Tourer, με περισσότερο χώρο αποσκευών.

Προς το παρόν, δεν ανακοινώθηκε κάτι σε μοτέρ, όμως πιθανότατα θα έχει μια έκδοση κινητήρα και μπαταρίας όμοια με του Corsa, ισχύος 136 ίππων και ίσως μια μεγαλύτερη.

Der neue 2021 Opel Astra
Der neue 2021 Opel Astra OPEL AUTOMOBILE GMBH
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ