LAND ROVER

Πολυτέλεια με 5 χρόνια εγγύηση

Defender
Defender JLR

Μία πενταετής εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα νέα μοντέλα Range Rover, Defender και Discovery έχει τεθεί σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Η πρωτοβουλία αυτή θα προσφέρει στους πελάτες πρόσθετη ασφάλεια και ξεγνοιασιά όταν επιλέγουν ένα όχημα από μία από τις πολυτελείς μάρκες της JLR. Η νέα συμφωνία εγγύησης ισχύει για όλα τα μοντέλα σε όλη την Ευρώπη και επεκτείνει την υπάρχουσα τριετή εγγύηση ώστε να παρέχει προστασία για πέντε χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Discovery
Discovery JLR


Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες θα απολαμβάνουν πλήρη κάλυψη στο πλαίσιο της εγγύησης και θα συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ποτέ. Επιπρόσθετα, οι πελάτες των Range Rover, Defender και Discovery θα απολαμβάνουν επίσης συνδεσιμότητα InControl Remote για πέντε έτη ή 150.000 χιλιόμετρα.

Η συνδεσιμότητα InControl Remote παρέχει πρόσθετη άνεση και οργανώνει την παροχή βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε συνάρτηση με τις σύγχρονες πολυτελείς εμπειρίες που στοχεύει να προσφέρει η JLR. Οι τριετείς εγγυήσεις αποτελούν τον κανόνα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, οπότε η εισαγωγή πενταετούς κάλυψης διασφαλίζει ότι τα Range Rover, Defender και Discovery αποτελούν ένα επιπλέον βήμα προς όφελος των αγοραστών τους.

Range Rover
Range Rover JLR


Όλα τα μοντέλα της κάθε μάρκας καλύπτονται από τη νέα πενταετή εγγύηση, συμπεριλαμβανομένων των ήπιων υβριδικών και plug-in ηλεκτρικών υβριδικών εκδόσεων, από την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Με τις νέες εγγυήσεις οι πελάτες όλων των εμπορικών σημάτων της JLR θα απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο κάλυψης, καθώς τα μοντέλα της Jaguar επωφελούνται από πενταετή εγγύηση από την 1η Ιουλίου 2022.

TAGS LAND ROVER RANGE ROVER LAND ROVER DEFENDER LAND ROVER DISCOVERY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ