RENAULT

Ποια SUV του Renault Group θα δούμε στην έκθεση "Αυτοκίνηση & Electromobility"

DACIA SPRING
DACIA SPRING DACIA

Το Renault Group, θα συμμετέχει στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility», με μια ευρεία γκάμα από SUV προτάσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Η Renault θα είναι παρούσα με τη σύγχρονη γκάμα των μοντέλων της στον εκθεσιακό χώρο του Γηπέδου Π. Φαλήρου, πρώην Tae Kwon Do. Η γκάμα αυτή, περιλαμβάνει το B-SUV Captur, το coupe-SUV Arkana αλλά και το νέο Austral, το πληθωρικό, υβριδικό C-SUV που είδαμε πρόσφατα και οδηγήσαμε εκτενώς.

New_Renault_Megane_E-TECH_Electric
New_Renault_Megane_E-TECH_Electric RENAULT


Πρωταγωνιστής του περιπτέρου της Renault θα είναι το νέο Megane E-Tech Electric. Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution. Το Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα.

New_Renault_Megane_E-TECH_Electric
New_Renault_Megane_E-TECH_Electric RENAULT


Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας. Αντίστοιχα, η Dacia θα παρουσιάσει το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα της Dacia, προσφέροντας όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος οδηγός, σε ασυναγώνιστη τιμή.

DACIA SPRING
DACIA SPRING DACIA


Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα. Το νέο Spring θα πλαισιώνεται από το best seller Dacia Duster, το 1ο σε πωλήσεις λιανικής SUV στην Ευρώπη από το 2018.

DACIA SPRING
DACIA SPRING DACIA


Στον ίδιο χώρο, θα μπορεί να δει κανείς και το Dacia Sandero στην έκδοση Stepway, το μοντέλο που κατέχει την 1η θέση στις ευρωπαϊκές πωλήσεις λιανικής από το 2017. Η έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility» θα διαρκέσει από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, με ωράριο λειτουργίας για το κοινό 15:00–21:00 τις καθημερινές και 10:00–21:00 τα Σαββατοκύριακα. Το κόστος της γενικής εισόδου είναι 8 ευρώ.

TAGS RENAULT DACIA RENAULT AUSTRAL RENAULT MEGANE E-TECH
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ