FIAT PANDA

Ποια Ferrari; Δεν θα πιστέψεις τι αυτοκίνητο αγόρασε ο Αρτούρο Βιδάλ

Arturo Vidal
ARTURO VIDAL FIAT PANDA

Μάθε τα πάντα για τον νέο τετράτροχο έρωτα του Χιλιανού άσου της Ίντερ, ένα Fiat Panda 21 ετών, που το παρκάρει στο γκαράζ του, δίπλα στην Ferrari και την Brabus G-Class!

Με ένα κλασικό Fiat Panda του 1990 πήγε για προπόνηση το Σάββατο ο Αρτούρο Βιδάλ, το οποίο μάλιστα κατέγραψε σε video και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter! Ο Χιλιανός άσος της Ίντερ δηλώνει ευχαριστημένος με τα μικρά πράγματα, όπως ας πούμε με ένα άψογο σε εμφάνιση Panda σε πράσινο-μέντα χρωματισμό, το οποίο παρκάρει ανάμεσα στην Ferrari και στην Brabus Mercedes G-Class του!

To ιταλικό μοντέλο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1980 και το 1986 ανανεώθηκε σε εμφάνιση και μηχανικά μέρη. Ήταν δημιούργημα των Giorgetto Giugiaro και Aldo Mantovani, με τον πρώτο να είναι υπέυθυνος για τη σχεδίαση και τον δεύτερο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, που έμεινε στην παραγωγή με μικρές αλλαγές μέχρι το 2003, έχοντας πουλήσει συνολικά κάτι λιγότερο από 4,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Arturo Vidal
ARTURO VIDAL FIAT PANDA

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε για το δημοφιλές στην εποχή του Fiat Panda, είναι πως υπήρχε σε έκδοση 4x4, αλλά και ηλεκτρικό! Σήμερα κυκλοφορούν ακόμη αρκετά Panda πρώτης γενιάς που ανάλογα την κατάσταση πωλούνται στη χώρα μας σε τιμές που φτάνουν έως και τα 4.000 ευρώ! Βέβαια, το Panda του Βιδάλ να είστε σίγουροι πως έχει κοστίσει πολλά περισσότερα, μιας και από το video φαίνεται πως βρίσκεται σε άριστη, σχεδόν εργοστασιακή κατάσταση. Καλοτάξιδο, Αρτούρο!

TAGS FIAT PANDA FIAT CLASSIC CAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ