TOYOTA

Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Toyota C-HR

Toyota C-HR Prologue
Toyota C-HR Prologue TOYOTA

Είναι το μοντέλο με το οποίο η Toyota έδειξε πως μπορεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, με ριζοσπαστική σχεδίαση και τώρα, επτά χρόνια μετά, ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη δεύτερη γενιά του.

Χρησιμοποιώντας κοινά μηχανικά μέρη με το νέο Prius, η Toyota έρχεται να λανσάρει τη δεύτερη γενιά του μοντέλου με το οποίο άλλαξε τον τρόπο που μέχρι τότε προσέγγιζε τις αγορές. Το 2016, αποκαλύπτοντας την πρώτη γενιά του C-HR, η Toyota έβγαλε με τρόπο εμφατικό το “μανδύα” του συντηρητικού κατασκευαστή και πέρασε σε μια αντεπίθεση διαρκείας, κερδίζοντας όλο και πιο νεανικό κοινό με τις προτάσεις της.

Toyota C-HR Prologue
Toyota C-HR Prologue TOYOTA

Αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής για τη δεύτερη γενιά του μοντέλου, είναι πως θα βασιστεί στην πλατφόρμα GA-C δεύτερης γενιάς (που συνεχίζει τη φιλοσοφία της TNGA (Toyota New Global Architecture). Αισθητικά αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο C-HR Prologue των φωτογραφιών, που είχε αποκαλυφθεί το Δεκέμβριο του 2022.

Toyota C-HR Teaser
Toyota C-HR Teaser TOYOTA

Όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, η Toyota προχώρησε σε δημοσίευση εικόνας- teaser, που δείχνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα και τη συνολική “υπογραφή”. Για τα πλήρη αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 26 Ιουνίου, όπου και θα μάθουμε αν θα διατηρηθεί σε κάποια από τις εκδόσεις του και η δυναμική απόδοση των 223 ίππων του Prius.

TAGS TOYOTA TOYOTA PRIUS TOYOTA C-HR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ