OPEL

Πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσεις το νέο Opel Corsa σήμερα

Der Neue Opel Corsa
Der Neue Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH

Είναι το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς, καθώς έκλεισε το περασμένο έτος με τις περισσότερες πωλήσεις που έχει σημειώσει μοντέλο ανεξαρτήτως κατηγορίας και τώρα, με το ειδικό πρόγραμμα προώθησης της Opel, το Corsa είναι πιο προσιτό από ποτέ.

Το νέο Opel Corsa είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλους και δεν είναι καθόλου τυχαίο το πόσο δημοφιλές είναι. Κατέκτησε την 1η θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά για το 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας και αυτό λέει πολλά για το πλήρες πακέτο που αποκτά κανείς αγοράζοντας το νέο Opel Corsa με την γοητευτική σχεδίαση μέσα και έξω.

Der Neue Opel Corsa
Der Neue Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH


Χάρη στις νέες λεπτομέρειες της σχεδίασής του και το πλήρως ανασχεδιασμένο, ψηφιακό cockpit, το υπερσύγχρονο σύστημα infotainment με όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης και την ευρύτατη γκάμα κινητήρων, το νέο Corsa είναι εδώ να δώσει λύσεις στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης εισάγοντας ταυτόχρονα και νέες, πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό στοιχείο είναι η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-Lux LED Matrix, τα άνετα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ένα πλήθος σύγχρονων συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει βραβευμένους κινητήρες βενζίνης, ενώ σύντομα αναμένονται στην Ελληνική αγορά οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric, για αυτονομία έως 405 km.

Der Neue Opel Corsa
Der Neue Opel Corsa OPEL AUTOMOBILE GMBH


H Opel τώρα κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση του νέου Corsa, χάρη στο πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”. Συγκεκριμένα, καλεί τους υποψήφιους πελάτες να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, προσφέροντάς τους το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel.

TAGS OPEL OPEL CORSA ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ