HONDA

Πες το "Ναι" με βέρες της Honda!

Honda Type R VTEC Wedding Ring
Honda Type R VTEC Wedding Ring U-TREASURE

Μια εταιρεία κοσμημάτων στην Ιαπωνία προσφέρει βέρες με χαραγμένα σήματα Honda για ζευγάρια που δηλώνουν αφοσίωση ο ένας για τον άλλο- αλλά και για το V-TEC της Ιαπωνικής εταιρείας.

Η ιαπωνική U-Treasure αποκάλυψε πρόσφατα την πλέον πρόσφατη δημιουργία της, με την οποία θέλει να δώσει λίγο… “άρωμα βενζίνης” στην πιο ιδιαίτερη περίσταση για ένα νέο ζευγάρι. Οι βέρες με τα σήματα της Honda -που βρίσκονται εκεί μετά από επίσημη αδειοδότηση- είναι προφανώς μια χαριτωμένη λεπτομέρεια για ένα petrolhead γάμο ή αρραβώνα.

Honda Type R VTEC Wedding Ring
Honda Type R VTEC Wedding Ring U-TREASURE


Μάλιστα, η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί για τη χρήση όχι μόνο του σήματος και του ονόματος της Honda αλλά και 12 ακόμα λογότυπων, των Type R, DOHC, VTEC, Civic, Integra συμπεριλαμβανόμενων. Επιπλέον, η U-Treasure μπορεί να “χτυπήσει” άλλους 8 χαρακτήρες- για να μπει και το όνομα του/ της αγαπημένου/ης στις βέρες, πέραν των στοιχείων του αυτοκινήτου.

Honda Type R VTEC Wedding Ring
Honda Type R VTEC Wedding Ring U-TREASURE


Με λιγότερα από 1.000 ευρώ, οι βέρες από πλατίνα γίνονται δικές σας και το μόνο που πρέπει να υπολογίζετε επιπλέον, είναι πως για τη δημιουργία και την αποστολή τους, η U-Treasure χρειάζεται περίπου 6 εβδομάδες. Προφανώς και είναι μια ξεκάθαρα petrolhead λεπτομέρεια που αν μη τι άλλο, μπορεί να βρει πολλούς ενδιαφερόμενους.

TAGS HONDA VTEC TYPE R HONDA CIVIC U-TREASURE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ