ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέντε καινούρια αυτοκίνητα με τιμή κάτω από 16 χιλιάρικα

Πέντε καινούρια αυτοκίνητα με τιμή κάτω από 16 χιλιάρικα
Suzuki Ignis SUZUKI

Τα πιο προσιτά αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, που δεν ξεπερνούν τις 16 χιλιάδες ευρώ, περιλαμβάνουν τέσσερα mini πόλης -εκ των οποίων τα δύο είναι υβριδικά- και μάλιστα και ένα διαχρονικό supermini.

Σε μια εποχή συνεχούς αύξησης των τιμών, συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκινήτων, οι πιο οικονομικές επιλογές σήμερα κυμαίνονται από τις 14 έως τις 16 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για πέντε διαχρονικά citycars, που όμως έχουν να προσφέρουν ισάριθμες διαφορετικές προτάσεις για την κίνηση, κατά κύριο λόγο, στην πόλη. Ας τα δούμε, ξεκινώντας από το φθηνότερο:

1. Kia Picanto - Από 14.790 ευρώ

Kia Picanto
Kia Picanto KIA MEDIA


Στη λίστα, δεν είναι τυχαίο πως δεν θα βρείτε το ακριβότερο “αδερφάκι” του Picanto από τη Hyundai. Βλέπετε, η πρόταση της Kia, εκτός του ότι έχει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά μας μάτια σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική προσέγγιση της κατηγορίας, έχει και σημαντικά καλύτερη τιμή εκκίνησης για να προσελκύσει περισσότερους και μάλιστα, απόλυτα δικαιολογημένα.

2. Mitsubishi Space Star – Από 15.010 ευρώ

Mitsubishi-Space-Star
Mitsubishi-Space-Star MITSUBISHI

Το 5θυρο μικρό αυτοκίνητο πόλης με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1,2 λίτρων, φτάνει σε μήκος τα 3.845 χιλιοστά και απέκτησε ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών καθώς και πολλά αξεσουάρ (διακοσμητικά, σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές κ.ά.). Ποιο ποιοτικό και στην καμπίνα, με νέα υφάσματα, νέα πιο ευανάγνωστα όργανα με τύπου ανθρακονήματος πρόσοψη και πιο ευδιάκριτες ενδείξεις. Στον τομέα της ασφάλειας, απέκτησε μετά την τελευταία του αναβάθμιση μια σειρά από νέα στοιχεία που κάνουν ασφαλέστερες τις διαδρομές.

3. Fiat Panda Hybrid - Από 15.800 ευρώ

Fiat Panda Hybrid
Fiat Panda Hybrid FIAT


Το Panda θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι “ο τελευταίος των Μοϊκανών” από τη Fiat που ξέρουμε και έχει αγαπήσει πάρα πολύς κόσμος ειδικά στην Ευρώπη. Ένα μικρό μοντέλο που δείχνει πως “το έκαναν” οι Ιταλοί και για πολλές δεκαετίες δεν είχαν αντίπαλο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η τελευταία του έκδοση με το υβριδικό σύνολο των 70 ίππων, είναι το καλύτερο αντίδοτο για το κυκλοφοριακό στρες των πόλεων.

4. Suzuki Ignis 1.2 Hybrid - Από 15.880 ευρώ

Suzuki Global Media
Suzuki Ignis Hybrid SUZUKI GLOBAL MEDIA


Το σύγχρονο Ignis είναι για τη Suzuki το αντίδοτο στο “μεγάλωμα” του Swift. Είναι όσο χαριτωμένο πρέπει για να το προσεγγίσουν οι νεότερες ηλικίες οδηγών και όσο ικανό θα ήθελαν όλοι όσοι ψάχνουν ένα μικρό αυτοκίνητο που να κάνει περισσότερες από μια δουλειές- όπως είναι αυτή της κυκλοφορίας στο κέντρο. Οι επιδόσεις του στον τομέα της οικονομίας, είναι πραγματικά εξαιρετικές.

5. Seat Ibiza - Από 15.990 ευρώ

P.DIAMANTIS
Seat Ibiza 1.0 Eco TSI FR P.DIAMANTIS


Τα μοντέλα της Seat έχουν συλλήβδην το χαρακτήρα της έξυπνης αγοράς. Από αυτή την κατηγορία, δεν εξαιρείται το Ibiza, που ως ξεχωριστό brand έχει τη δική του δυναμική ειδικά στην ελληνική αγορά. Χώροι και χαρακτηριστικά μεγαλύτερου αυτοκινήτου, σε ένα οικονομικό πακέτο που μόνο ως προκλητικό μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού με χρήματα που άλλοι δίνουν supermini, η Seat έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση.

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ