FORD

Πάνοπλη η Ford στο φετινό Goodwood FoS

Mustang_LeMans
Mustang_LeMans FORD/DREW GIBSON

Με όλα τις τα νέα “όπλα” αλλά και μια παγκόσμια πρεμιέρα- έκπληξη, η Ford θα δώσει το παρόν στο φετινό Goodwood Festival of Speed.

Η Ford θα παρατάξει τις πιο καυτές, νέες εκδόσεις για χρήση σε δημόσιο δρόμο αλλά και τις αγωνιστικές παραλλαγές της εμβληματικής οικογένειας Mustang καθώς η εταιρεία επιστρέφει το 2023 στο Goodwood Festival of Speed. Η νέα αγωνιστική Mustang GT3, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από τον αγώνα αντοχής των 24 Ωρών του Le Mans τον περασμένο μήνα αλλά και η νέα Mustang Dark Horse 1 θα είναι εκεί για να συναρπάσουν.

Ford Mustang Dark Horse
Ford Mustang Dark Horse FORD


Η παγκοσμίου φήμης Ανάβαση του Goodwood συνθέτει το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου να αναδειχθούν οι πραγματικές δυνατότητες ενός αυτοκινήτου που είναι συνώνυμο με την ελευθερία και τις επιδόσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ford θα δώσει επίσης μία πρώτη γεύση από ένα συναρπαστικό νέο μέλος της οικογένειας Mustang στο Goodwood στις 14 Ιουλίου, όχι μόνο αποκαλύπτοντας την εμφάνισή του, αλλά και επιδεικνύοντας τις οδηγικές δυνατότητές του.

FORD The New All-Electric Ford Explorer
FORD The New All-Electric Ford Explorer FORD


Η Ford έχει προγραμματίσει επίσης το δυναμικό ντεμπούτο ενός ακόμα αμερικανικού icon στο Goodwood. Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, μεσαίου μεγέθους crossover Ford Explorer 2 που συνδυάζει το εντυπωσιακό αμερικανικό στυλ με τη γερμανική μηχανολογία για τους πελάτες στην Ευρώπη, θα κάνει στο Goodwood την παρθενική του εμφάνιση. Η αμερικανική μάρκα γιορτάζει επίσης τα 50 χρόνια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Ford Puma Rally1
Ford Puma Rally1 FORD/ DREW GIBSON


Ο τρόπος με τον οποίο θα αναδείξει αυτή την επέτειο, δεν είναι άλλος από την παρουσία του υβριδκού Ford Puma Hybrid Rally1 της M-Sport. Εκτός από το να ξεπερνά τα όρια των επιδόσεων στο Goodwood, η Ford συνεχίζει να αξιοποιεί την παρουσία της προκειμένου να αμφισβητήσει για μια ακόμα φορά τα στερεότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Mustang LeMans
Mustang LeMans FORD/ DREW GIBSON


Σε αυτό το πλαίσιο, θα φιλοξενήσει στο εκθεσιακό της περίπτερο ένα αποκλειστικά γυναικείο πάνελ, αποτελούμενο από εμπνευσμένες προσωπικότητες από το χώρο της βιομηχανίας, οι οποίες θα συζητήσουν θέματα όπως τον τρόπο με τον οποίο τα ηλεκτρικά οχήματα δημιουργούν νέες εμπειρίες αλλά και σημαντικές ευκαιρίες αγοράς και ιδιοκτησίας για τις γυναίκες.

TAGS FORD GOODWOOD FOS FORD MUSTANG M-SPORT FORD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ