OFF ROAD

Oλοκληρώθηκε το 10ο Rally Greece Offroad

Rally Greece Offroad 10th
Rally Greece Offroad 10th ΟΜΑΕ/ΕΠΑ

Έπειτα από πέντε μέρες με ασταμάτητη δράση, αδρεναλίνη, πολλή βροχή και πολλή λάσπη, αλλά και συνεχείς ανατροπές, ολοκληρώθηκε το επετειακό 10ο Rally Greece Offroad.

H καρό σημαία του αγώνα με συνολικά 79 συμμετοχές από 14 χώρες, “έπεσε” στο Άργος Ορεστικό. Κοινή διαπίστωση των αγωνιζομένων ήταν το υψηλό επίπεδο ασφάλειας των αγώνων και ιδιαίτερα της σήμανσης των ειδικών διαδρομών αλλά και συνολικά της οργάνωσης του αγώνα, που όπως είπαν δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Rally Greece Offroad 10th
Rally Greece Offroad 10th ΟΜΑΕ/ΕΠΑ


Η τελευταία μέρα του 10ου Rally Greece Offroad περιελάμβανε τους εθνικούς αγώνες Cross Country Rallies με τους αγωνιζόμενους να δοκιμάζουν τις αντοχές τους στην ειδική διαδρομή «Απόσκεπος» μήκους 102,65 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση δόθηκε στο ομώνυμο χωριό της Καστοριάς και ο τερματισμός ήταν στο Μακροχώρι.

Rally Greece Offroad 10th
Rally Greece Offroad 10th ΟΜΑΕ/ΕΠΑ


Για το Εθνικό Πρωτάθλημα τη νίκη πήραν οι Τούρκοι Ισραφίλ Ακιούζ, και Mερτ Τεπέ με BRP Can Am Maverick XRS Turbo και χρόνο 9:39:49. Δεύτεροι αναδείχθηκαν οι Ισραηλινοί Tαλ και Ντέηβιντ Γκαλιμίλντι με Canam Maverick και χρόνο 9:40:05 και τρίτοι οι Ιταλοί Μανουέλ Μενγκότσι και Έρικα Μπομπαρντίνι, με Toyota Hilux Overdrive και συνολικό χρόνο 10 ώρες, 18 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.

Rally Greece Offroad 10th
Rally Greece Offroad 10th ΟΜΑΕ/ΕΠΑ


Ο χρόνος της τρίτης θέσης του Εθνικού Πρωταθλήματος, ήταν αρκετός προκειμένου το πλήρωμα να πάρει τη πρώτη θέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος, τερμάτισαν οι Έλβις Μπορσόϊ και Αλμπέρτο Μαρκόν με χρόνο 10:37:03, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Νίκολα Κόλοντελ και Ελίζα Τασίλε -επίσης με BRP Can Am Maverick- και χρόνο 10:36:24.

TAGS OFF ROAD ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ RALLY GREECE OFFROAD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ