AUDI

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το “Audi on Tour Dream Edition”

Audi On Tour
Audi On Tour AUDI

Περνώντας από 11 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων Audi, 8 ξεχωριστά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας έδειξαν σε όλη την επικράτεια το μέλλον της μάρκας και της αυτοκίνησης.

Από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου που κράτησε το “Audi on Tour Dream Edition”, οι φίλοι της μάρκας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα κορυφαία ηλεκτρικά Q4 e-tron και Q8 e-tron, το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS e-tron GT, μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες που αποτέλεσαν πόλο έλξης, όπως τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5, καθώς και τα κορυφαία μοντέλα Q7 και Q8.

Audi On Tour
Audi On Tour AUDI


Με τα μοναδικά αυτά μοντέλα της Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας, η επιτυχία ήταν δεδομένη για το “Audi on Tour Dream Edition”. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.200 test drives από λάτρεις του αυτοκινήτου. Η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης “δημιούργησε” την υπόσχεση της Audi, να προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες την επόμενη χρονιά.

TAGS AUDI AUDI Q8 AUDI Q4 E-TRON RS3 Q7 AUDI ON TOUR DREAM EDITION
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ