ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Tesla του Τσιτσιπά που το λένε "Ιούλιο"

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Tesla του Τσιτσιπά που το λένε "Ιούλιο"
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ποζάρει μπροστά στον "Ιούλιο", το Tesla του STEFANOSTSITSIPAS98/INSTAGRAM

Δείτε επίσης τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά στο ποστ που έκανε με το αυτοκίνητό του, το ηλεκτρικό Tesla, στο instagram.

Είναι γνωστό ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι λάτρης των Tesla και κάτοχος από το 2019 ενός Model 3, στο οποίο μάλιστα έχει δώσει το όνομα “Ιούλιος” (Julius).

Θυμίζουμε ότι όπως όλα τα μοντέλα της αμερικανικής εταιρίας, είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Πρόκειται για την έκδοση Long Range που είναι τετρακίνητη και κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν συνολική ισχύ 440 ίππων.

Το ηλεκτρικό σεντάν είναι εξαιρετικά γρήγορο, προσφέροντας επιδόσεις επιπέδου σούπερκαρ: επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,4’’ και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 230 km/h.

TESLA
TESLA MODEL 3

Η ονομασία “Long Range” της έκδοσης, προφανώς σημαίνει πως έχει μεγάλη αυτονομία, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση φτάνει σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα 600 km με μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

Πέρα από επιδόσεις, το Tesla Model 3 εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση του εσωτερικού του. Και αυτό επειδή όλες οι λειτουργίες είναι ουσιαστικά συγκεντρωμένες στην τεράστια κεντρική οθόνη αφής των 15 ιντσών, η οποία είναι και ο πρωταγωνιστής στην καμπίνα.

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Tesla του Τσιτσιπά που το λένε "Ιούλιο"


Αφορμή για το θέμα μας στάθηκε το νέο ποστ που έκανε στο instagram ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος στέκεται μπροστά στον "Ιούλιο", και οι δύο στα λευκά, με την εξής δήλωση να συνοδεύει τη φωτογραφία: The cars we drive say a lot about us. #JuliusTheTesla (Τα αυτοκίνητα που οδηγούμε λένε πολλά για εμάς. #ΙούλιοςΤοTesla).

Εσείς, τι πιστεύετε ότι λέει πάνω απ’ όλα το Tesla για τον Στέφανο; Πείτε μας τη γνώμη σας στο παρακάτω poll.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ TESLA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ