ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι προσφορές της Citroen για τη φετινή "Black Friday"

CITROEN
CITROEN

Η Citroen έρχεται να αφήσει το στίγμα της στο φετινό θεσμό της “Black Friday”, προσφέροντας προνομιακές τιμές σε όλα της τα μοντέλα μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Με την τόλμη και την καινοτομία να αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του DNA της μάρκας καθόλη την πορεία της ιστορίας της, η Citroen καινοτομεί σήμερα κάνοντας τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων της από τους φίλους της μάρκας και τους υποψήφιους αγοραστές. πιο εύκολο από ποτέ.

Προνομιακές τιμές ισχύουν για όλη την γκάμα των μοντέλων της έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της.

CITROEN
Τα μοντέλα της Citroen σε τιμές "Black Friday" CITROEN


Στις προτάσεις Black Friday της Citroen συμπεριλαμβάνονται και τα best seller της μάρκας Citroen C3, Citroen C3 Aircross & Citroen C5 Aircross όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις (αμιγώς ηλεκτρικές, Plug in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου).

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά που φέρουν τα μοντέλα της Citroёn -κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση «value for money», ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης, πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια- σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, σίγουρα θα συζητηθούν στο φετινό θεσμό “Black Friday”.

[Δελτίο Τύπου]

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ CITROEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ