ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Οι ακραίες δοκιμασίες είναι μονόδρομος για να αποδείξει την ανώτερη ποιότητα των SUV μοντέλων της η OMODA

OMODA 5
OMODA 5 OMODA

Ως ένα έξυπνο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το OMODA E5 έχει ολοκληρώσει μια δοκιμή αντοχής σε ακραία υψηλές θερμοκρασίες σε ένα πιστοποιημένο εργαστήριο, αποδεικνύοντας την απόδοση της μπαταρίας του σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Η μπαταρία του SUV OMODA E5 είναι εξοπλισμένη με προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου και σύστημα διαχείρισης ενέργειας, προκειμένου να διασφαλίζεται η σταθερότητα και η ασφάλεια. Επιπρόσθετα το OMODA E5 έχει περάσει μια σειρά από αυστηρές δοκιμές, αποδεικνύοντας την έμφαση της μάρκας στην ποιότητα των προϊόντων και την ασφάλεια των χρηστών, οδηγώντας στην ανάπτυξη προτύπων ασφάλειας στη βιομηχανία οχημάτων νέας ενέργειας.

OMODA 5
OMODA 5 OMODA


Με τον ερχομό του καυτού καλοκαιριού, πολλοί ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων ανησυχούν όλο και περισσότερο για την ασφάλεια των μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων. Οι υψηλές θερμοκρασίες όχι μόνο αυξάνουν τον κίνδυνο υπερθέρμανσης της μπαταρίας αλλά επίσης οδηγούν σε προβλήματα όπως μειωμένη απόδοση μπαταρίας, μειωμένη χωρητικότητα και μειωμένη διάρκεια ζωής.

Για να εξαλειφθούν αυτές οι ανησυχίες για τους χρήστες, το έξυπνο, πλήρως ηλεκτρικό SUV μοντέλο OMODA E5 υποβλήθηκε πρόσφατα σε μια αυστηρή δοκιμή σε ακραία υψηλές θερμοκρασίες για να αποδείξει την ανώτερη απόδοση ασφάλειας της μπαταρίας σε ακραία περιβάλλοντα. Στο “Vehicle Underbody Baking Safety Test” που διεξήχθη σε ένα πιστοποιημένο εργαστήριο ασφάλειας, το OMODA E5 επέδειξε εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα.

Πριν ξεκινήσει η δοκιμή, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του OMODA E5 ήταν στο 96%, και όλες οι σχετικές ενδείξεις στο ταμπλό, υποδείκνυαν κανονικές συνθήκες λειτουργίας. Kατά τη διάρκεια της δοκιμής, το πλαίσιο του OMODA E5 υποβλήθηκε σε άμεση επαφή με φλόγα για περίπου 130 δευτερόλεπτα, με θερμοκρασίες που εκτιμάται ότι έφτασαν τους 500 βαθμούς Κελσίου.

Αυτές οι ακραίες συνθήκες υπερβαίνουν κατά πολύ κάθε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας που μπορεί να συναντήσει κανείς κατά την καθημερινή χρήση. Παρόλα αυτά, το OMODA E5 απέδωσε εξαιρετικά. Μετά τη δοκιμή, το όχημα δεν εμφάνισε σημάδια διαρροής ηλεκτρικής ενέργειας και τόσο η μπαταρία όσο και το ηλεκτρικό σύστημα παρέμειναν σταθερά, ξεπερνώντας με επιτυχία αυτήν την πρόκληση.

Μετά από μια περίοδο στατικής παρατήρησης δύο ωρών για να διασφαλιστεί ότι δεν είχαν εμφανιστεί επικίνδυνοι κίνδυνοι, το δοκιμαστικό προσωπικό οδήγησε με ασφάλεια το OMODA E5 από την περιοχή δοκιμής, επιβεβαιώνοντας ότι οι κανονικές λειτουργίες του οχήματος δεν επηρεάστηκαν από την έκθεση σε τόσο υψηλή θερμοκρασία.

Είναι πάγια αντίληψη των ιθυνόντων της OMODA, για την απόλυτη ασφάλεια που δεν γνωρίζει όρια. Για να διασφαλιστεί η σταθερότητα της μπαταρίας, το OMODA E5 είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου αυτοκινήτου που μπορεί κατά την εκκίνηση, να επιτύχει ηλεκτρονική διάγνωση σφαλμάτων και να παρέχει προστασία συστήματος για την μπαταρία και τον κινητήρα.

Επιπλέον, το Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας (BMS) του OMODA E5 μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια της μπαταρίας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Εκτός από τα πολλαπλά μέτρα ασφαλείας για το σύστημα μπαταριών, το OMODA E5 έχει επίσης υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές που ξεπερνούν κατά πολύ τα βιομηχανικά πρότυπα.

Σε μια προηγούμενη δοκιμή, η απόδοση στεγανοποίησης του συστήματος θυρών του OMODA E5 βελτιστοποιήθηκε στα άκρα, διασφαλίζοντας ότι κατά τη διέλευση από περιοχές βαθέων υδάτων, το εσωτερικό του οχήματος παραμένει στεγανό. Επιπλέον, το OMODA E5 διαθέτει μια πιο επιστημονικά σχεδιασμένη δομή αμαξώματος οχήματος με εξαιρετική ακρίβεια προσαρμογής των αρθρώσεων εξαρτημάτων, που δεν αφήνει σχεδόν καμία ευκαιρία για διαρροή νερού.

OMODA 5
OMODA 5 OMODA

Κατά την οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, είναι πολύ πιθανό να συμβεί πρόσκρουση στο κάτω μέρος του αμαξώματος και απόξεση, επηρεάζοντας άμεσα το ευάλωτο κάτω μέρος της μπαταρίας. Για τη δημιουργία ολοκληρωμένης, γενικής ασφάλειας, η αναλογία κάλυψης από χάλυβα υψηλής αντοχής του OMODA E5 φτάνει το 78%, παρέχοντάς του την ικανότητα να αντέχει σε τρομερές κρούσεις.

Η σχετικά προηγμένη συνολική αρχιτεκτονική συμβάλλει θετικά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της OMODA, η επιτυχία του OMODA E5 στη δοκιμή σε υψηλές θερμοκρασίες όχι μόνο αποδεικνύει την απόδοση ασφάλειας της μπαταρίας υπό ακραίες συνθήκες, αλλά αντικατοπτρίζει επίσης την ακλόνητη επιδίωξη της OMODA για την ασφάλεια των προϊόντων και την υψηλή εκτίμηση για την ασφάλεια των χρηστών.

Αυτό το πείραμα σε υψηλές θερμοκρασίες είναι μια δέσμευση της εταιρεία και των σκληροπυρηνικών επιδόσεων ασφάλειας του OMODA E5, που χρησιμεύει ως καθησυχαστική δέσμευση για νέους ιδιοκτήτες ενεργειακών οχημάτων και σημαντική συνεισφορά στα παγκόσμια πρότυπα ασφάλειας οχημάτων νέας ενέργειας.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ OMODA 5 OMODA ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SUV SUV
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ