ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς άφησε τη ρακέτα, έπιασε το φακό και φωτογράφισε εκπληκτικά μια Aston Martin

Stiopkyn / instagram
Ο Τσιτσιπάς - Stiopkyn φωτογραφίζει μια Aston Martin

Εκτός από κορυφαίος τενίστας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι και εξαιρετικά ικανός και στη φωτογραφία, την οποία αγαπά επίσης πολύ. Δείτε τη φωτογράφιση που έκανε με μια Aston Martin Vantage.

Μπορεί να τον γνωρίζουμε για τις κορυφαίες επιδόσεις του στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ωστόσο κρύβει καλλιτεχνική φλέβα μέσα του την οποία φροντίζει να εκφράζει μέσω ενός δεύτερου λογαριασμού στο Instagram.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο “Stiopkyn” άφησε για λίγο τη ρακέτα στην άκρη και έπιασε τον φωτογραφικό φακό για να απαθανατίσει την εκπληκτική ομορφιά μιας Aston Martin Vantage, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Έλληνας άσος του τένις δήλωσε εκθαμβωμένος από το βρετανικό supercar. Η Vantage διαθέτει κινητήρα V8 Twin Turbo της Mercedes-AMG, 4.000 κυβικών με απόδοση 510 ίππων, 0-100 km/h σε 3,6’’ και τελική ταχύτητα 315 km/h!

Stiopkyn / instagram
Ο Τσιτσιπάς - Stiopkyn φωτογραφίζει μια Aston Martin

Οι φωτογραφίες του Στέφανου είναι ομολογουμένως πολύ ωραίες, ενώ φρόντισε να τις συνοδεύσει με ένα εμπνευσμένο κείμενο:

Τον Δεκέμβριο είχα την ευκαιρία να οδηγήσω και να φωτογραφίσω ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα, την Aston Martin Vantage.

Αυτό το αυτοκίνητο είναι ωμό και και ενστικτώδες. Βολτάροντας στην έρημο και τις πόλεις Εμιράτων με έκαναν να νιώθω λες και βρισκόμουν σε ένα όνειρο.

Το στοιχείο που κάνει αυτό το “έργο τέχνης” να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός του σκοπός: να κατακλύσει τις αισθήσεις μέσω της παγκοσμίως αναγνωρισμένης σχεδίασης, της δυναμικής απόδοσης και της προσεγμένης στη λεπτομέρεια ποιότητας κατασκευής.

Είναι το απόλυτα τέλειο supercar, κατά τη γνώμη μου.

Αυτή η εμπειρία με έκανε πραγματικά να νιώσω ζωντανός, ειλικρινά απόλαυσα κάθε στιγμή με έναν απίστευτο τρόπο. Επειδή αυτό που χρειάζεται αυτός ο κόσμος, είναι περισσότερη ζωντάνια. Είμαστε κάτοικοι ενός κόσμου που έχει πολλά ξεχωριστά πράγματα να προσφέρει.

Φανταστικές εμπειρίες σαν αυτή είναι προφανώς υπέροχες, αλλά δεν είναι πάντα αυτό που κάνει μία στιγμή να διαρκεί”.

Stiopkyn / instagram
Ο Τσιτσιπάς - Stiopkyn φωτογραφίζει μια Aston Martin
TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ASTON MARTIN ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ