ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

Ο Όμιλος Σαρακάκη παρέδωσε 15 πυροσβεστικά Toyota Hilux για τον Υμηττό

Σαρακακης ΣΠΑΥ
Σαρακακης ΣΠΑΥ SARACAKIS

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των εθελοντών πυροσβεστών, της αυτοδιοίκησης και των αρμοδίων αρχών.

Συμβάλλοντας στην πυροπροστασία, την πρόληψη και την πυρόσβεση και με σκοπό πρωτίστως την προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος, απαραίτητων στοιχείων για την εξασφάλιση της ανθρώπινης υγείας και της κοινωνικής ευημερίας, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέδωσε στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), 15 πυροσβεστικά οχήματα.

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΠΑΥ
ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΠΑΥ SARACAKIS


Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένα pick-up Toyota Hilux, τα οποία από τώρα ρίχνονται στη μάχη για την πρόληψη και την προστασία του Υμηττού. Η προμήθεια των πυροσβεστικών οχημάτων, έγινε μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης». Στην τελετή παραλαβής των οχημάτων έδωσαν το παρόν πολλοί αξιωματούχοι, ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο όπως και όλη την ομάδα του ΣΠΑΥ για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πολύτιμο έργο τους.

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΠΑΥ
ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΠΑΥ SARACAKIS


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αλέξανδρος Σαρακάκης, Managing Director του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η Μαρία Ξυτάκη, Corporate Affairs and Communications Manager, ο Χαράλαμπος Ζονώρος, Public Sector and Key Accounts Solutions Specialist και ο Γιώργος Κρικρής, Public Sector and Key Accounts Solutions Consultant.

TAGS ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ TOYOTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ