ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Ο νέος τρόπος πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου που θα σου "λύσει" τα χέρια

Ο νέος τρόπος πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου που θα σου "λύσει" τα χέρια
AUTOMOTO'23

Η Hellas Direct είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρία που σου παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου σε 12 δόσεις, με τη χρεωστική σου κάρτα, χωρίς δεσμεύεις.

Έφτασε η δύσκολη εκείνη ώρα που πρέπει να πληρώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Κάτι που ούτε να αποφύγεις μπορείς, ούτε να το αναβάλεις. Επειδή δεν σου αρέσει να σε πιάνουν κορόιδο, θα ψάξεις και θα βρεις τη χαμηλότερη τιμή με τις καλύψεις που θέλεις. Αλλά και πάλι, στο τέλος, θα πρέπει να προκαταβάλεις ένα σεβαστό ποσό για το ασφαλιστικό συμβόλαιο.

Θα μπορούσες βέβαια να βάλεις δόσεις στην πιστωτική σου, αλλά είναι ήδη “φορτωμένη” με άλλες χρεώσεις – ή μπορεί να μην έχεις καν πιστωτική κάρτα. Τι κάνεις;

Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να πληρώσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου σε 12 δόσεις, με την χρεωστική σου κάρτα και με όφελος έως 40%; Όνειρο; Κι όμως, γίνεται!

Ασφάλεια αυτοκινήτου με δόσεις, χωρίς πιστωτική

Η Hellas Direct είναι η μόνη ασφαλιστική εταιρία που παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου σε δόσεις με χρεωστική κάρτα - χωρίς δάνειο, χωρίς πιστωτική, χωρίς δεσμεύσεις.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη - όπως όλα στην Hellas Direct - και ολοκληρώνεται σε 5 απλά βήματα:

  1. Μπαίνεις στο hellasdirect.gr
  2. Βάζεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου.
  3. Επιλέγεις 12μηνη διάρκεια.
  4. Συμπληρώνεις τα στοιχεία του οδηγού και του ιδιοκτήτη.
  5. Επιλέγεις “Δόσεις με Χρεωστική”.

Αυτό ήταν! Τώρα μπορείς να πληρώσεις την πρώτη δόση και να δεις αναλυτικά το πλάνο των υπολοίπων έντεκα. Ουσιαστικά πρόκειται για συνολικά 12 μηνιαία συμβόλαια με προκαθορισμένη, σταθερή τιμή* που πληρώνονται κάθε μήνα με πάγια εντολή και ανανεώνονται αυτόματα.

Ο νέος τρόπος πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου που θα σου "λύσει" τα χέρια
HELLAS DIRECT

Με την μοναδική δυνατότητα που μας προσφέρει η Hellas Direct, εξασφαλίζουμε τη συμφέρουσα τιμή του ετήσιου συμβολαίου, με όφελος έως 40% σε σχέση με μεμονωμένα μηνιαία συμβόλαια, και ταυτόχρονα απολαμβάνουμε την ευελιξία της πληρωμής σε 12 μηνιαίες δόσεις. Όλη η διαδικασία γίνεται απλά, γρήγορα και οικονομικά, όπως συμβαίνουν όλα στην Hellas Direct!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η Hellas Direct κάνει την ασφάλεια εύκολη για όλους μας: Μας ασφαλίζει online σε μόλις 1 λεπτό, μας αποζημιώνει 3 φορές πιο γρήγορα από ότι συνήθως κάνουν άλλες ασφαλιστικές εταιρίες και είναι δίπλα μας όποτε τη χρειαστούμε: 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

* Η πρώτη δόση είναι μεγαλύτερη λόγω διαχειριστικών εξόδων, οι υπόλοιπες 11 σταθερές.

Ο νέος τρόπος πληρωμής της ασφάλειας αυτοκινήτου που θα σου "λύσει" τα χέρια
HELLAS DIRECT


TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΗ AUTO MOTO 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ