HONDA

Ο λόγος που ο Μαξ Φερστάπεν πουλάει το Honda Civic Type R του

CARNEXT
TO HONDA CIVIC TYPE-R TOY ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ

Το Type R του Φερστάπεν, Παγκόσμιου Πρωταθλητή F1 με τη Red Bull Honda, θα διατεθεί σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης 33.333 ευρώ.

Φαντάζεσαι να οδηγείς το προσωπικό αυτοκίνητο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1; Ή ακόμη καλύτερα, να είναι δικό σου το αυτοκίνητο του Μαξ Φερστάπεν;

Ο Ολλανδός πιλότος που κέρδισε τον φετινό τίτλο με τη Red Bull Honda, γνωστός λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, έχει στην κατοχή του και ένα Honda Civic Type R το οποίο διαθέτει προς πώληση. Το hot hatch του Μαξ είναι λευκό και έχει 58.048 km στο κοντέρ του, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ του αρέσει, για να το έχει οδηγήσει τόσο πολύ!

Τότε γιατί το δίνει; Για φιλανθρωπικό λόγο, είναι η απάντηση, καθώς όλα τα έσοδα θα πάνε στη φιλανθρωπική οργάνωση Wings for Life, η οποία πραγματοποιεί έρευνες για θεραπείες που αφορούν τον νωτιαίο μυελό. Δεν είναι τυχαία η επιλογή, μιας και ο συγκεκριμένος οργανισμός υποστηρίζεται και από τη Red Bull.

Ο Φερστάπεν λοιπόν προσέφερε το Type R του στην CarNext για να το βγάλει σε online δημοπρασία, στις 17 Δεκεμβρίου. Η τιμή εκκίνησης είναι 33.333 ευρώ, αλλά με την υπογραφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή F1 στο ταμπλό, είναι σίγουρο πως η τελική τιμή πώλησης θα φτάσει πολύ πιο ψηλά.

Όσο για τον Μαξ, το πιθανότερο είναι πως το 2022 θα οδηγεί το νέο Civic Type R που βρίσκεται ήδη στο στάδιο των τελικών δοκιμών από τη Honda.

TAGS HONDA HONDA CIVIC TYPE R FORMULA 1 ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ