ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλείνει το μάτι στα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep

Τα δύο JEEP στο γήπεδο της Γιουβέντους
Τα δύο JEEP στο γήπεδο της Γιουβέντους JEEP

Η εταιρεία του ομίλου της Fiat, ως χορηγός της Γιουβέντους, είπε να "παίξει μπάλα" με τα αστέρια της ομάδας.

Η Jeep εξηλεκτρίζεται και για την ακρίβεια, παρουσιάζει plug-in υβριδικές εκδόσεις, οι οποίες μειώνουν την κατανάλωση και τους ρύπους, ενώ παρέχουν και ηλεκτρική αυτονομία για 50 χιλιόμετρα.

Η Γιουβέντους, η "γηραιά κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά εμφάνισε στη φανέλα της το λογότυπο Jeep 4xe, στον αγώνα με την Κροτόνε (έφερε 1-1) και μολονότι το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο, εντούτοις κέρδισε τη συμπάθεια, καθώς η ηλεκτροκίνητη εποχή της Jeep, περνά και από το ποδόσφαιρο.

Το 2020 είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά για την Jeep, που παρουσιάζει τα πρώτα της Plug-in Hybrid μοντέλα, μόλις λίγους μήνες πριν περάσει στην 8 η δεκαετία πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Στο video, πραγματοποιείται μια σύγκριση μεταξύ της απόδοσης των νέων 4xe μοντέλων της Jeep και της επιδεξιότητας των παικτών της Γιουβέντους. Τα ερωτήματα προς τους Μπέντανκουρ, Κουλουσέβσκι, Μπονούτσι, ΜακΚένι και Ρονάλντο, δίνουν έμφαση στη θρυλική εμφάνιση της Γιουβέντους που είναι τόσο αναγνωρίσιμη όσο και στις 7 γρίλιες στη μάσκα της Jeep. Και ο CR7, έχει κάτι παραπάνω να πει.

Επιπλέον, για να τονίσει περαιτέρω το διττό χαρακτήρα των Plug-in Hybrid μοντέλων της, η Jeep, με ένα ακόμη video, παρουσιάζει την άφιξη των νέων Renegade 4xe και Compass 4xe στο γήπεδο της Γιουβέντους, μετά από ένα ταξίδι σε εντός και εκτός της πόλης διαδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ