FORD

O Indiana Jones είναι ο Φορντ και οδηγεί... Ford

Ford Explorer at Indiana Jones
Ford Explorer at Indiana Jones FORD

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου και μαζί του ξεκινά η περιπέτεια και για τη Ford που μέσα από την ταινία προβάλλει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Explorer.

Τα λογοπαίγνια δίνουν και παίρνουν, με τον Χάρισον Φορντ, να οδηγεί -τι άλλο- ένα Ford που λέγεται “Εξερευνητης” (Explorer) και “ευθυγραμμίζεται” απόλυτα με το ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου Indiana Jones. Ηταινία “Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου” των Disney & Lucasfilm θα αρχίσει να προβάλλεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 29 Ιουνίου.

Ford Explorer at Indiana Jones
Ford Explorer at Indiana Jones FORD


Το αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer ξεκινά μία νέα περιπέτεια με την ταινία “Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου”, καθώς το νέο μοντέλο ενώνει τις δυνάμεις του με το blockbuster του φετινού καλοκαιριού στο πλαίσιο της τελευταίας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας. Με αναφορές στις εμβληματικές εικόνες και τη διάσημη μουσική του κινηματογραφικού franchise, η νέα αυτή καμπάνια παρουσιάζει το νέο μεσαίου μεγέθους crossover της Ford.

Στο τέλος της καμπάνιας αυτής, η εμφάνιση της πολύ γνώριμης φιγούρας του πρωταγωνιστή στην ταινία “Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου” δίνει το στίγμα του μοντέλου με τον πιο πειστικό τρόπο. Η καμπάνια ξεκίνησε να προβάλλεται στις 12 Ιουνίου, πριν από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της ταινίας στις ευρωπαϊκές κινηματογραφικές αίθουσες.

TAGS FORD FORD EXPLORER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ