ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Ντεμπούτο για το ηλεκτρικό MINI John Cooper Works στο FoS του Goodwood

MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works MINI

Το νέο MINI John Cooper Works E PROtotype ετοιμάζεται για την θρυλική ανάβαση στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του που προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του 2024.

Το MINI John Cooper Works E PROtotype σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο ως το πρώτο ηλεκτρικό MINI John Cooper Works. Με εντυπωσιακή σχεδίαση και προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, αυτό το πρωτότυπο ενσαρκώνει τη δέσμευση της MINI στην καινοτομία και την ηλεκτροκίνηση. Το MINI John Cooper Works E, αποτελεί μία τολμηρή κίνηση στην εξελικτική πορεία της ΜΙΝΙ.

MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works MINI


Καθώς συνδυάζει την πλούσια κληρονομιά της μάρκας με την τεχνολογία αιχμής, το νέο μοντέλο χαράζει την μελλοντική πορεία. Η γκάμα του John Cooper Works στο μέλλον, θα περιλαμβάνει τόσο βενζινοκίνητα όσο και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood διεξάγεται επί τέσσερις ημέρες από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2024.

MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works MINI


Ως μια αναφορά στην ιστορική νίκη του Mini Cooper S στο Rallye Monte Carlo του 1964 πριν από 60 χρόνια, το αγωνιστικό αυτοκίνητο διαθέτει ένα χαρακτηριστικό καμουφλάζ που σχεδιάστηκε από την ομάδα σχεδίασης της MINI και το λογότυπο "37", σε ανάμνηση αυτού του αξιοσημείωτου επιτεύγματος. Το έμβλημα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στην πλούσια παράδοση της MINI στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works MINI


Η δυναμική πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood προσφέρει μια γεύση από το μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων υψηλών επιδόσεων, αναδεικνύοντας τον εμβληματικό σχεδιασμό και τη μηχανολογική υπεροχή της MINI. Οι φίλοι και οι λάτρεις της αυτοκίνησης μπορούν να προσβλέπουν σε μια αξέχαστη επίδειξη των ικανοτήτων του MINI John Cooper Works E PROtotype κατά τη διάρκεια της απαιτητικής ανάβασης.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED MINI JOHN COOPER WORKS MINI COOPER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ