NISSAN

Nissan After Sales Service: 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά και δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος

Nissan After Sales Service: 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά και δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος
NISSAN

Το πακέτο All Clear Service της Nissan περιλαμβάνει 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά συντήρησης, στα ανταλλακτικά επισκευής και στα γνήσια αξεσουάρ.

Μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service, η Nissan προσφέρει δωρεάν έλεγχο ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, καθώς και μοναδικά οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας, όπως:

  • Δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων.
  • 20% έκπτωση, στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης).
  • 20% έκπτωση στα γνήσια αξεσουάρ Nissan.
  • Δωρεάν οδική βοήθεια για 1 έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη.

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan πραγματοποιείται από άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και με γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων της ιαπωνικής μάρκας, ωφελώντας τόσο την ασφάλεια κατά την οδήγηση όσο και την οικονομία καυσίμου.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στo www.nissan.gr.

TAGS NISSAN ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ